Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Juni bijeenkomst in het teken van ORANJE

 
     
     
  Juni bijeenkomst in het teken van ORANJE  
  17 juni 2010  
 
Geachte heer/mevrouw,

“What’s in the name”. Als we het hebben over WD of WK scheelt het maar 1 letter maar het roept bij iedereen toch een andere belevingswereld op. Als je er langer over door gaat denken, zijn er toch wel een aantal overeenkomsten te noemen. Zowel bij de WD als WK is teamgeest/groepsgevoel erg belangrijk. WD leden zijn belangrijke spelers in onze regio die een gezonde dosis concurrentie t.o.v. elkaar niet schuwen. De onderlinge verbondenheid mag gen(r)oemd worden en als we als collectief een hindernis nemen, overheerst het overwinnaargevoel. Een wezenlijk verschil is denk ik wel het jaarlijkse honorarium dat een WK voetbalspeler en een doorsnee WD ondernemer op zijn bankrekening gestort krijgt. En natuurlijk heet onze leidsman Teun en bij hen Bert. Maar ja…….what’s in the name.

De oranje gekte komt er weer aan. Straten kleuren oranje. Supermarkten strooien hun gadgets kwistig rond. De oranje kleding wordt opgezocht. Iedere chauvinistische Nederlander of je nu voetbalfan bent of niet, wordt hierdoor aangestoken. Voor mij aanleiding om de juni bijeenkomst rondom dit festijn te organiseren. Mede namens Schoonmaakbedrijf G. Ooijen BV nodigt de WD u uit voor een bijeenkomst op 28 of 29 juni in de Businessclub van FC Dordrecht, Krommedijk 210 in Dordrecht.
De datum is afhankelijk van het feit of Nederland eerste of tweede in de pool wordt. De beslissing daarover valt 24 juni. Indien u zich heeft aangemeld, wordt de definitieve datum per mail aan u doorgegeven.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

15.15 uur: Ontvangst in de Business club van FC Dordrecht
15.30 uur: Rondleiding door het voetbalstadion van FC Dordrecht o.l.v. Leo Scheffer, Commercieel Directeur FC Dordrecht.
15.50 uur Welkom door de WD
16.00 uur: Start voetbalwedstrijd Nederland tegen ? We proberen nog een coryfee te strikken die een beschouwing kan geven.
16.45 uur: Rust en korte inleiding door Ad Heijsman, voorzitter FC Dordrecht over oa de plannen voor het nieuwe stadion.
17.00 uur : Tweede helft wedstrijd


17.45 uur : Na de wedstrijd gelegenheid om met een hapje en een drankje lekker na te evalueren hoe het anders had gemoeten. Om de sfeer te verhogen biedt Schoonmaakbedrijf G van Ooijen u een barbecue aan.
19.45 uur : Einde bijeenkomst

FC Dordrecht heeft zich de laatste 6/7 jaar ontwikkeld tot een stabiele betaald Voetbal Organisatie, spelend in de Jupiler League (eerste divisie). Door het voeren van een no-nonsensbeleid en het houden aan de ingediende begroting (de basis voor het verlenen van een licentie) is FC Dordrecht opgeklommen uit de kelder van het betaalde voetbal naar een subtopper in de eerste divisie.
Het behalen van een aantal play-offs, periodekampioenschap en aansprekende resultaten tegen Ere-divisieclubs (zoals Roda JC, Ajax en Feyenoord) is dan ook een logisch gevolg.

Ook op Sociaal Maatschappelijk terrein is FC Dordrecht actief. Als onderdeel van de gemeenschap, mag en kan FC Dordrecht niet achterblijven. Maatschappelijk ondernemen staat hoog in het vaandel. Een drietal projecten worden met succes uitgevoerd, te weten Meer dan Voetbal, Niemand Buitenspel en Scoren voor Gezondheid.
FC Dordrecht vindt het leuk om de Werkgevers Drechtsteden te ontvangen en fêteert u graag op een drankje.

Volgens mij een bijzonder gezellige manier om voor de zomer het WD seizoen mee af te sluiten. We zien u graag (enigszins) oranje uitgedost bij het stadion.
In verband met andere activiteiten in de Businessclub moeten we de bijeenkomst om 19.45 uur beëindigen.

https://spheres.crowfile.com/wd/content/antwform -1.doc" target="_blank">Laat u weten of u komt?

Met vriendelijke groet,

 
Met vriendelijke groet,
 
Barbara Keuzenkamp
 
Werkgevers Drechtsteden
Postbus 931
3300 AX DORDRECHT
078-6390033
www.werkgeversdrechtsteden.nl