Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD Nieuwsflits 21-06-2010

 
     
     
  Nieuwsflits  
  21 juni 2010  
 
WD wint bezwaar van KPN

Reeds eerder hebben wij u gemeld dat bij ons aangesloten ondernemers op bedrijventerrein Kil III onze hulp hebben ingeroepen met betrekking tot een conflict over eenzijdige tariefsverhoging van KPN naar aanleiding van een besluit van OPTA. De WD heeft voor de bedrijven een officieel bezwaarschrift opgesteld. Voor verdere inhoudelijke informatie, lees meer.

Van de week hebben de bedrijven bericht van KPN ontvangen dat het bezwaar gegrond is verklaard en dat KPN de verhoging van de factuur compenseert.

Een prachtig resultaat dat de WD voor deze bedrijven heeft kunnen bereiken. Een mooi voorbeeld van de revenuen van het aangesloten zijn bij een werkgevers vereniging.


Bewust ondernemerschap doe je samen met Fairtrade Gemeente Dordrecht!

In Dordrecht worden al veel eerlijke producten gekocht en verkocht. Maar dat kan beter. De werkgroep Fairtrade Gemeente Dordrecht wil ervoor zorgen dat in Dordrecht een ruimer Fairtrade aanbod komt. Hoe kunt u bijdragen dat de gemeente Dordrecht in aanmerking komt voor de titel Fairtrade Gemeente?
Lees meer
De metaal heeft talenten nodig

Metalent is een nieuw regionaal samenwerkingsverband van en voor metaalbedrijven, dat namens de metaalsector in de regio Rijnmond en Drechtsteden de instroom van jonge werknemers wil verhogen en verbeteren. Metalent (gestart vanuit Deltametaal) ontwikkelt "Talent voor metaal". Het actuele actieplan Jeugdwerkloosheid en het recente landelijke VNG-convenant Metaal en Techniek spelen hierbij een belangrijke rol.

Op donderdag 1 juli 2010 organiseert Metalent in samenwerking met de opleidingsfondsen A+O en OOM de bijeenkomst Talent voor metaal met o.a. de volgende actuele onderwerpen...
Lees meer
Reminders 

Graag herinneren wij u aan onze bijeenkomst op 28 of 29 juni om gezamenlijk naar een WK voetbal wedstrijd van Oranje te kijken in het stadion van FC Dordrecht. En tegelijkertijd een lekker vorkje te prikken bij de BBQ, aangeboden door Van Ooijen Schoonmaak. 
Lees meer

Geef u bijtijds op voor The Dining Experience Faulty Towers van 3 september aanstaande. 
We zitten al voor 70% vol. 
Lees meer
Sponsoring Industriedag

Graag brengen wij u nog de sponsormogelijkheid voor de Industriedag onder de aandacht. Wilt u adverteren in ons programmaboekje, vult u dan het https://spheres.crowfile.com/wd/content/Formulier-advertentie progr_boekje 2010.doc">aanvraagformulier in.
Heeft u meer interesse in een stand of andere mogelijkheden, neem dan contact op met onze secretaris, Barbara Keuzenkamp 078-6390033 www.werkgeversdrechtsteden.nl