Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD C a f e

 
   
     
  WD C A F E
 
  24 juni 2010  
 
Beste leden van Werkgevers Drechtsteden,

7 juli is het weer zo ver: het WD Café! De laatste voor de zomer, die al heerlijk begonnen lijkt te zijn.

Het WD Café is een laagdrempelige binnenloop-bijeenkomst waarbij vrijblijvend, onder het genot van een drankje, genetwerkt kan worden. Het WD Café vindt ongeveer om de twee maanden plaats.

Het WD Café zal gehouden worden op woensdag 7 juli van 17.00 uur tot 19.00 uur bij Brand BBA in Alblasserdam, Dam 67. Bij sommigen van jullie is het pand waarin zij gehuisvest zijn bekend terrein; zij hebben de oude discotheek Het Vergulde Paard volledig gerenoveerd en zijn sinds mei 2000 daarin gevestigd. Brand BBA is het enige ontwerp-/architectenbureau onder de WD leden. Zij zijn specialist in de wellnessbranche en hebben onlangs met de Veluwse Bron de publieksprijs gewonnen Ruimtelijke Kwaliteit 2010.

Mocht u zelf belangstelling hebben om iets bijzonders over uw bedrijf te vertellen tijdens een WD café dan kunt u dit aangeven door een email te sturen aan het secretariaat: wd@werkgeversdrechtsteden.nl. Van belang is om te weten dat het praatje hooguit 5 á 10 minuten mag duren en dat dit vanuit de losse pols wordt gedaan. De nadruk ligt tijdens het WD café op netwerken.

Bij deze bijeenkomsten kunt u vrij binnenlopen en u hoeft zich niet van te voren aan te melden.

Tot ziens bij Brand BBA!

Met vriendelijke groet,

Secretariaat
Werkgevers Drechtsteden