Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Werkgevers in de Drechtsteden starten met ontbijt

 
   
     
  Broodje IT bij Hageman
Aanmelden kan nog t/m dinsdagmiddag 17.00 uur!
 
  20 september 2010  
 


Donderdag 23 september: de 3e in de reeks lunchbijeenkomsten waarin IT centraal staat. Dit keer zijn we te gasten bij Hageman Electro in Dordrecht. Kort zullen we ingaan op de bijzonder interessante ontwikkelingen ten aanzien van Glasvezel (de bijeenkomst van 3 november zal geheel daaraan gewijd zijn). Daarna zal Sebastiaan Hageman ons meenemen in de wereld van de IP-camera.

Hageman
Hageman Electro is specialist op het gebied van electro, beveiliging, verlichting, telecom en domotica. Al 75 jaar actief, waarbij de technologische ontwikkelingen op de voet worden gevolgd en zij vooroploopt in allerlei toepassingen. Uitstekende advisering en perfecte service zijn daarbij het credo.

IP-camera
Camera’s bestaan al jaren en worden inmiddels voor een groot aantal toepassingen ingezet. De technische ontwikkelingen gaan razendsnel en één van de recente ontwikkelingen zijn de zogenaamde IP-camera’s. Dit is een cameratechniek waarbij de beeldkwaliteit door de hoge resolutie zeer hoogwaardig is. Wazige beelden horen tot het verleden, waardoor herkenning van objecten, personen, acties en/of excessen gegarandeerd is. Door gebruik te maken van slimme compressie en datacommunicatie past deze camera binnen bestaande IT-netwerkstructuren. Mobiele koppelingen zoals met de iPhone zijn voor handen.

Al met al mogelijkheden die de toepassing van de IP-camera legio maken. Detailhandel, zorg en scholen maken daar handig gebruik van. Dat gaat verder dan alleen maar beveiliging. Wilt u daar meer van weten en kijken waar de mogelijkheden voor uw bedrijfsvoering liggen, kom dan naar onze lunchbijeenkomst!

Wij zien u graag bij Hageman Electro, Nijverheidstraat 6 te Dordrecht. De aanvang van de bijeenkomst is om 12.00 uur. Binnen lopen vanaf 11.45 uur. Aanmeldingen graag op onderstaand e-mailadres.

Hartelijke groet,


Peter de Graaf
Directeur NavyX

* Voor aanmelding en/of info: bel of mail (06-51493119 of wd-ict@navyx.nl)

‘Broodje-it’ is een initiatief vanuit de portefeuille Kennis & Innovatie 
(Gert Jongeneel en Wico van Helden).