Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Jaarlijkse bijeenkomst Verstegen voor clienten en relaties

 
     
     
  Jaarlijkse bijeenkomst Verstegen voor clienten en relaties  
  21 september 2010  
 


Op 7 oktober 2010 heeft Verstegen accountants en belastingadviseurs haar jaarlijkse bijeenkomst voor cliënten en relaties. Dit jaar ligt het accent op het onderwerp: Zakendoen? Emotie! door Jaap Bron en pianist Jan Vayne. Vanzelfsprekend zullen ook de belastingplannen voor het komende jaar aan de orde komen. Hoe vaak de spelers in de politieke arena op dit moment ook veranderen: Dick Klop, belastingadviseur/partner van Verstegen, zal u net als andere jaren bijpraten over de belastingplannen voor 2011. Wat hij u kan meedelen is nog onzeker, maar het zal in ieder geval de laatste stand van de actualiteit zijn.

Vervolgens zal Jaap Bron op cabareteske manier laten zien en horen hoe u met behulp van emotie van een klant een relatie maakt en hoe u het beste uit uw medewerkers haalt. Jan Vayne laat het u beleven. Een compleet en ludiek programma met een duidelijke boodschap, kortom u doet uzelf tekort als u er niet bij bent!

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 oktober 2010 in de Augustijnenkerk, Voorstraat 216, 3311 ET Dordrecht (parkeersuggestie: parkeergarage Drievriendenhof). Het programma is als volgt:

16:00 – 16:30 uur Ontvangst
16:30 uur Aanvang programma
Na afloop Borrelen


Aanmelden is mogelijk via onze website www.verstegenaccountants.nl. Een reactie kan ook per e-mail naar ge@verstegenaccountants.nl.

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en zien er naar uit u op donderdag 7 oktober a.s. te mogen begroeten.