Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Reminder Bezoek Sportboulevard Dordrecht

 
   
     
  Reminder Uitnodiging voor presentatie/rondleiding Sportboulevard Dordrecht
 
  12 oktober 2010  
 
Met veel plezier nodigen wij u namens de Wethouder Sport van de gemeente Dordrecht, mevrouw Rinnette Reynvaan, uit voor een exclusieve presentatie op dinsdag 19 oktober over de Sportboulevard Dordrecht, met aansluitend een uitgebreide rondleiding.

Voordat de officiële opening eind november een feit is, krijgen wij als WD de gelegenheid om deze prachtige accommodatie te bekijken en te gebruiken, zowel voor als achter de schermen.

Met de bouw van de Sportboulevard Dordrecht realiseert de gemeente het grootste indoor, multifunctionele sportcomplex in Nederland (34.000 m2).
Het ontwerp van architectenbureau Hooper is prachtig vorm gegeven met veel glas en er is daardoor veel daglicht in de verschillende accommodaties. Bij de technische installatie is gebruikt gemaakt van de allerlaatste technieken en materialen in het kader van duurzaamheid en sustainability. Een medewerker van de Sportboulevard zal u hierover, zowel tijdens de presentatie als bij de rondleiding, 
in alle openheid informeren.

De combinatie recreatiesport en topsport wordt in de Sportboulevard perfect gerealiseerd want het 50 meter topzwembad en de Olympische ijshockeybaan kunnen zowel door de recreatie sporters als door de topsport verenigingen MNC waterpolo/zwemmen en Dordrecht Lions prima worden gebruikt. Daarnaast biedt de Sportboulevard ook nog een 250 meter schaatsbaan (op de 1e etage), een drietal sporthallen, een turnzaal, een recreatief waterparadijs en een tweetal doelgroepen zwembaden.

Wanneer we dan ook nog eens de ligging van de Sportboulevard in ogenschouw nemen, in de driehoek met zowel het Leerpark als Gezondheidspark, zult u begrijpen dat hier niet alleen voor Dordrecht maar eigenlijk voor de gehele Drechtsteden een enorme groei mogelijkheid ligt!

Eigenlijk geven we u met dit schrijven al te veel informatie…. U moet gewoon gebruik maken van deze uitnodiging en komen kijken, luisteren en eventueel zelf sporten op:

dinsdag 19 oktober 2010 

Het programma voor deze middag luidt als volgt:

15.30 uur 
Inloop in de Sportboulevard aan de Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht, U kunt betaald parkeren in de parkeergarage en op het parkeerterrein naast de Sportboulevard. Ontvangst met koffie en thee.

16.00 uur 
In een paar korte presentaties van o.a. wethouder Reynvaan wordt u geïnformeerd over het sportbeleid, de techniek en de bouw van de sportboulevard en de verwachtingen en ambities voor de regio en de sportclubs.
Aansluitend vinden de uitgebreide rondleidingen plaats

18.00 uur 
Passief netwerken in de ontvangstruimte of actief netwerken in het zwembad of op de schaatsbaan

19.00 uur 
Einde bijeenkomst

Bij de rondleidingen kunt u een keuze maken uit een algemene rondleiding (met een klein beetje technische informatie) of een technische rondleiding (met een klein beetje algemene informatie).

Zoals wij ook in het programma aangeven is er voor u de mogelijkheid om aansluitend aan de rondleidingen zelf de zwembroek/het zwempak aan te trekken voor een korte zwem-/ waterpolo clinic onder leiding van trainers van MNC waterpolo/zwemmen dan wel de schaatsen uit het vet te halen voor een korte schaats/ijshockey clinic onder leiding van trainers van de Dordrecht Lions. Aangezien de schaatsverhuur nog niet open is, dient u zelf de schaatsen mee te nemen.

Wij hopen dat wij uw nieuwsgierigheid gewekt hebben en dat u in de gelegenheid bent om op dinsdag 19 oktober a.s. onze gast te zijn in de Sportboulevard.

Tot slot vragen wij u ons zo spoedig als mogelijk, maar uiterlijk 12 oktober 2010, te laten weten middels het downloaden van het aanmeldingsformulier of via de online inschrijving of u al dan niet van deze uitnodiging gebruikt maakt.


Met sportieve werkgevers groeten,

Barbara C. Keuzenkamp