Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Broodje IT bij Go-Telecom

 
     
     
  Broodje IT bij Go-Telecom  
  10 november 2010  
 

Woensdag 10 november: de 4e in de reeks lunchbijeenkomsten waarin IT centraal staat. Dit keer
zijn we te gast bij Go-Telecom.

Meerdere keren hebben wij er al over gesproken en vandaag de dag is het niet meer weg te denken uit het denken over en toepassen van uw IT: Glasvezel (ook wel Breedband genoemd). Dé verbinding die het mogelijk maakt om grote hoeveelheden data met ongelooflijke snelheden van de ene naar de andere computer te zenden. Met de toegenomen datastroom alsmede de grootte van de bestanden is het noodzaak om een betrouwbare netwerkverbinding te hebben die dit aankan. Glasvezelverbindingen bieden daarin uitkomst; dit zijn 'de hoge snelheidsverbindingen' voor het dataverkeer.

De Broodje-IT bijeenkomst van 10 november staat volledig in het teken van Glasvezel. Wico van Helden zal de laatste stand van zaken toelichten en aangeven welke mogelijkheden er binnen de Drechtsteden liggen. Daarbij heel concreet over de wijze waarop bedrijven via een uniek en zeer toegankelijk concept gebruik kunnen gaan maken van de enorme mogelijkheden. Wij zijn te gast bij Go-Telecom, een bedrijf dat als één van de eersten de enorme mogelijkheden van glasvezeltechnologie ontdekte en met veel succes is gaan benutten. Hans Gerritsen zal daar wat meer over vertellen.

Wij zien u graag bij Go-Telecom, Calandstraat 1 te Dordrecht. De aanvang van de bijeenkomst is om 12.00 uur. Binnen lopen vanaf 11.45 uur. Mocht u het nog niet hebben gedaan, meld u aan voor deze bijeenkomst op onderstaand emailadres.

Hartelijke groet,

Peter de Graaf
Directeur NavyX

* Voor aanmelding en/of info: bel of mail (06-51493119 of wd-ict@navyx.nl)