Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Herinnering Ontbijtseminar 7 december

 
     
     
  Ontbijtseminar Ernst & Young  
  7 december 2010  
 
Op dinsdag 7 december aanstaande organiseren Ernst & Young, zakenmagazine Drechtsteden Business, Postillion Hotel Dordrecht en Werkgevers Drechtsteden een ontbijtseminar met als thema:

Belastingplannen 2011 kabinet Rutte: Regeerakkoord en werkkosten regeling

Marnix van Rij en Mans Kuipers, beiden als partner verbonden aan Ernst & Young, zullen op de verwachtingen naar aanleiding van het Regeerakkoord ingaan en daarna in het bijzonder inzoomen op de betekenis hiervan voor de arbeidsvoorwaarden, waarmee het kabinet het nodige van plan is.
De ombouw van de bestaande spaarloon- en levensloopregeling tot één zogenoemde vitaliteitregeling zal voor de praktijk grote gevolgen hebben. Te meer daar voor veel Cao’s de bestaande levensloopregeling expliciet gekoppeld is aan een regeling voor vroegpensioen.

Feit is dat per 1 januari 2011 de nieuwe werkkosten regeling in werking treedt. Opmerkelijk is het grote (maar begrijpelijke) verschil dat wordt gemaakt in situaties van ‘ter beschikking stellen’ versus ‘vergoeden of verstrekken’. Dit speelt bijvoorbeeld bij mobiele telefoons, maar ook werkkleding. Al met al blijft de conclusie dat de werkkosten regeling een forse impact voor bedrijven heeft recht overeind staan.

We nodigen u graag uit om aan de ontbijttafel aan te schuiven. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Om 8.00 uur bent u van harte welkom in het Postillion Hotel, Rijksstraatweg 30 te Dordrecht. Als u om 10.00 uur weer aan het werk gaat, heeft u niet alleen heerlijk ontbeten, maar ook kennis genomen van de voor u belangrijkste belastingmaatregelen. En natuurlijk heeft u ook weer even uw relaties gesproken.

Bent u geïnteresseerd en wilt u aanschuiven? Retourneert u dan de https://spheres.crowfile.com/wd/content/antw form 7 december .doc">antwoordfax die bij deze brief is gevoegd of http://www.werkgeversdrechtsteden.nl/formulier/?formtype=auto&bijeenkomst=Ontbijtseminar%20Ernst en Young&datum=7%20december%202010&formtitel=Ontbijtseminar%20Ernst en Young&opmerking=&email=&bedrijfsnaam=&naam%20collega=&telefoonnummer=">Meld u nu aan!

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Werkgevers Drechtsteden, telefoon 078 6390033.