Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Toon Hermans geëerd met musical

 
     
     
  Toon Hermans geëerd met musical  
  16 december 2010  
 

De veelzijdige en geliefde entertainer Toon Hermans overleed in april 2000. Ruim tien jaar later speelt cabaretier Alex Klaasen in een kleine, intieme musical de rol van zijn grote voorbeeld. Toon, de musical gaat op 9 december in Tilburg in première en reist daarna door het land. Op donderdag 16 december om 20.15 uur is Toon, de musical te zien in Schouwburg Kunstmin.Voor bedrijven aangesloten bij Werkgevers Drechtsteden geldt een speciale aanbieding. U bezoekt Toon, de musical voor €30,- i.p.v. €35,-. U koopt maximaal 4 kaarten voor de kortingprijs.

Frituurstoel
Volgens producent Albert Verlinde heeft Alex Klaasen, net als Toon Hermans, de kwaliteit om met alleen zijn mimiek en heel kleine gebaren de allerlaatste rij in de grote theaters te bereiken. Wieneke Remmers speelt de rol van Toons vrouw Rietje. In deze biografische musical worden niet alleen de komische hoogtepunten uit de carrière van Toon belicht, maar ook zijn persoonlijke verhaal, zijn liefde voor Rietje en het theater. Het wordt een terugblik op de gloriejaren van het Nederlandse cabaret met onvergetelijke liedjes als 24 Rozen, Een ballon een ballon een ballonnetje en Jo met de banjo. Leuk detail is dat tijdens de musical de originele stoel van staaldraad te zien is die Toon Hermans in zijn voorstellingen gebruikte en die hij gekscherend de ‘frituurstoel’ noemde.

Koop uw kaarten
Maak gebruik van deze aanbieding en koop uw kaarten op de website van Schouwburg Kunstmin via de link: http://www.kunstmin.nl/event-detail.asp?eventid=6490&special=af04758d
of telefonisch via 078 - 639 7979 o.v.v. codewoord ‘Toon’. De kassa is geopend van ma t/m vr van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur. U vindt Schouwburg Kunstmin aan de Sint Jorisweg 76 in Dordrecht.