Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Proeftuin Maritieme Innovatie Experience

 
     
     
  Proeftuin Maritieme Innovatie Experience  
  17 januari 2011  
 


Verbeteren van concurrentiepositie door versterking innovatievermogen
 

Geachte,

De Proeftuin Maritieme Innovatie Experience is het startevenement van het 3-jarige programma Proeftuin Maritieme Innovatie. Tijdens de PMI Experience op 10 februari wordt u in de gelegenheid gesteld om met andere bedrijven en studenten contacten te leggen. Aan hen kunt u uw innovatie ideeën/plannen voorleggen om die dan wellicht gezamenlijk uit te gaan voeren. De PMI Experience staat onder leiding van Tineke Verburg.

Participeren in de Proeftuin Maritieme Innovatie staat garant voor:
• Vergroting van uw R&D capaciteit
• Versnelling van uw innovatieproces
• Goed en goedkoop onderzoek en ontwikkeling 

Maak kans op gratis promotiefilm van uw bedrijf!
De eerste 30 deelnemende bedrijven aan de PMI Experience worden in de gelegenheid gesteld kostenvrij een eigen bedrijfsfilm te laten maken waarmee zij hun bedrijf op aantrekkelijke wijze kunnen presenteren aan studenten. De film zal worden geplaatst op de Proeftuin Maritieme Innovatie website die tijdens de PMI Experience wordt gelanceerd.

Datum
10 februari van 13.30 uur tot 17.30 uur.

Locatie
Dordrecht, MS Jules Verne.

Programma
Klik hier voor het programma.

Deelname
Gratis, bij inschrijving via onderstaande button.

Proeftuin Maritieme Innovatie
De Proeftuin Maritieme Innovatie is geïnitieerd door Werkgeversvereniging Drechtsteden. Het programma wordt uitgevoerd door HME en stelt zich ten doel de innovatiekracht van MKB bedrijven in de regio Drechtsteden te bevorderen door innovatiekrachten te bundelen. Haak aan bij de Proeftuin Maritieme Innovatie en profiteer van de voordelen. Bij de Proeftuin Maritieme Innovatie zijn de volgende brancheorganisaties en onderwijsinstellingen aangesloten: EICB, Scheepsbouw Nederland, Werkgeversvereniging Drechtsteden, Hogeschool Rotterdam, Da Vinci College, IN Holland Delft, Scheepvaart en Transport College.

EU ondersteuning
De Proeftuin Maritieme Innovatie investeert in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Schrijf u hier in