Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Nieuwsflits 20-01-2011

 
     
     
  Nieuwsflits  
  20 januari 2011  
 
Informatienummers brand Moerdijk

Wie vragen heeft naar aanleiding van de brand op woensdag 5 januari jl. bij het bedrijf Chemie-Pack in Moerdijk kan, afhankelijk van de aard van de vraag, terecht op verschillende telefoonnummers.

Roetdeeltjes en brokstukjes
Voor melding van gevonden roetdeeltjes en brokstukjes kan gebeld worden met de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid op telefoonnummer 078-7708599.

Gezondheidsklachten
Voor het melden van gezondheidsklachten kunt u contact opnemen met uw huisarts. Ook kunt u bellen met de GGD op telefoonnummer 078-7708500.

Dieren
Voor vragen met betrekking tot dieren kan gebeld worden met het landelijk informatienummer 0800-1351.

Schade
Voor het melden van schade kan gebeld worden met het schademeldpunt Moerdijk op telefoonnummer 0570-783460.

• Overige vragen
Voor de overige vragen kunt u bellen met het landelijk informatienummer 0800-1351 of met het nazorgteam op 06-51262408. U kunt ook mailen naar nafase@vrzhz.nl of kijken op www.crisis.nl

Informatiebron: Parktrust


Inloopbijeenkomst reconstructie Mijlweg
(Alleen bestemd voor bedrijven in het Zeehavengebied en Louterbloemen)

Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het reconstructieplan Mijlweg. De gemeente kan nu de omgevingsvergunning voor de noodzakelijke bestemmingsplanwijziging aanvragen. Maar voordat wij deze aanvraag doen, horen wij graag eerst uw mening over het plan. Als het mogelijk is, houden wij rekening met uw standpunten.

Wij nodigen u daarom uit voor een inloopbijeenkomst op donderad 27 januari. Tijdens deze informele bijeenkomst kunt u informatie krijgen over het plan en de procedures die nodig zijn voordat het plan uitgevoerd wordt. U heeft dan ook ruime gelegenheid om uw vragen te stellen en mening te geven aan medewerkers van de gemeente.

U bent welkom op donderdag 27 januari tussen 16.00 en 19.00 uur bij Koninklijke Van der Wees Transport, 's-Gravendeelsedijk 100 te Dordrecht. Om 17.00 uur geeft wethouder Van den Oever een toelichting op het reconstructieplan

Het reconstructieplan is digitaal (PDF) te vinden op www.dordrecht.nl/mijlweg