Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Reminder Ondernemerstafels

 
     
     
  Reminder Ondernemerstafels
Deze reminder is alleen bestemd voor DGA's of Directeuren in Loondienst.
 
  31 januari 2011  
 
Ondernemers moeten vaak lastige knopen doorhakken. Goede raad is duur en het ondernemerschap kan eenzaam zijn. Zou u in alle vertrouwelijkheid over uw plannen, ideeën, ervaringen en twijfels over het ondernemen willen klankborden met andere DGA’s of met Directeuren in loondienst? Daarvoor vormen de Ondernemerstafels die de WD opzet voor louter en alleen DGA’s en specifiek Directeuren in loondienst een prachtige gelegenheid. VNO NCW West heeft met de Ondernemerstafels inmiddels zeer positieve ervaringen opgedaan. De WD wil kijken of dit initiatief ook u aanspreekt.De opzet van de Ondernemerstafels in het kort:
- bestaan óf alleen uit DGA’s óf alleen uit Directeuren in loondienst, werkzaam in de
Drechtsteden. Indien u iemand kent die tot deze categorie behoort, die nog geen WD lid is en die u wilt laten deelnemen om de WD te leren kennen, neemt u dan contact op met het secretariaat.
- Indien de ondernemerstafels aanslaan, overwegen we om na een eerste cyclus het gebied van de Drechtsteden uit te breiden met de VNO NCW Kring Rotterdam.
- bestaan uit groepjes van elk zes of zeven personen. Zijn zeer gevarieerd samengesteld, geen concurrenten in één groepje.
- elk lid ontvangt een keer de groep om in alle vertrouwelijkheid te spreken over zaken die de ondernemer bezig houden.
- als ieder Tafellid een keer de groep ontvangen heeft, wordt de Ondernemerstafel opgeheven (uiteraard is het mogelijk desgewenst met z’n allen of met enkelen uit de groep door te gaan).
- de leden garanderen een vertrouwelijke, besloten sfeer tijdens de gesprekken van de Ondernemerstafels.
- aanwezigheid bij de bijeenkomsten is een voorwaarde voor succes.

Werkwijze
In https://spheres.crowfile.com/wd/content/Bijlage werkwijze ondernemerstafels 2.doc">de bijlage is een ‘reglement’ opgenomen met een aantal uitgangspunten voor een succesvolle Ondernemerstafel.

Aanmelden
Graag ontvangen wij uiterlijk 2 februari 2011 uw aanmelding via wd@werkgeversdrechtsteden.nl

Wij zullen bij het samenstellen van de Ondernemerstafels trachten met uw wensen rekening te houden. Na een inventarisatie van de reacties worden de Ondernemerstafels samengesteld en startbijeenkomsten georganiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur Barbara Keuzenkamp