Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Reminder WD cafe

 
     
     
  REMINDER WD Cafe  
  15 februari 2011  
 
Beste leden van Werkgevers Drechtsteden,

17 februari is het weer zo ver: het WD Café!
Het WD Café is een laagdrempelige binnenloop-bijeenkomst waarbij vrijblijvend, onder het genot van een drankje, genetwerkt kan worden. Het WD Café vindt ongeveer om de twee maanden plaats.Het volgende WD Café zal gehouden worden op donderdag 17 februari bij Ames Audi Centrum Dordrecht, de Officiële Audi Dealer voor de Drechtsteden en omstreken en sinds augustus 2010 gehuisvest in een schitterend nieuw pand aan de Mijlweg in Dordrecht. Ames Audi Centrum maakt deel uit van Amega. Amega is actief met dealerschappen van toonaangevende merken, waaronder ook Volkswagen, Opel, Volvo en Mercedes-Benz. Daarnaast is Amega de moedermaatschappij van AA Lease, AA Rental, schadebedrijven en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting.

Donderdag 17 februari bent u welkom van 17.00 tot 19.00 uur in de showroom van Ames Audi Centrum, Mijlweg 33 in Dordrecht. Na ontvangst in de showroom zal er een persoonlijke rondleiding gegeven worden door het bedrijf. Hiermee krijgt u een kijkje in de ‘keuken’, zoals de ultramoderne werkplaats en onderdelen bevoorrading.

Mocht u zelf belangstelling hebben om iets bijzonders over uw bedrijf te vertellen tijdens een WD café dan kunt u dit aangeven door een email te sturen aan het secretariaat: wd@werkgeversdrechtsteden.nl.
Van belang is om te weten dat het praatje hooguit 10 minuten mag duren en uit de losse pols, dus geen fraaie power point presentaties want de nadruk ligt tijdens het WD café op het netwerken.

Bij deze bijeenkomsten kunt u vrij binnenlopen en u hoeft zich niet van te voren aan te melden.

Tot ziens op 17 februari!

Met vriendelijke groet,

Secretariaat
Werkgevers Drechtsteden