Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Nieuwsflits 28-02-2011

 
     
     
  Nieuwsflits  
  28 februari 2011  
 
Broodje IT

Dinsdag 8 maart: de 1e lunchbijeenkomst van dit jaar waarin IT centraal staat. Dit keer zijn we te gast bij GO Telecom. 

Hans Gerritsen, CEO van GO Telecom neemt ons mee in de wereld van het nieuwe werken. Communicatie via VOIP, audio- of videoconferencing staan daarin bij GO Telecom centraal. Hans zal ons live laten zien wat het inhoudt en hoe met gebruikmaking van deze technieken de efficiency en het klantencontact kunnen worden verhoogd. Tevens zal Hans vertellen hoe GO Telecom gebruik maakt van hun eigen glasvezelnetwerk en welke mogelijkheden en voordelen dat geeft!Natuurlijk zullen wij tijdens de bijeenkomst stil staan bij de ontwikkelingen op het gebied van glasvezel binnen de Drechtsteden. De laatste weken zijn er de nodige besprekingen geweest en de informatie daaruit willen wij graag met u delen. Het belooft een bijzonder interessante bijeenkomst te worden en wij nodigen u graag uit deze bij te wonen. Het adres van GO Telecom is Calandstraat 1 te Dordrecht; de aanvang van de bijeenkomst is om 12.00 uur (binnen lopen vanaf 11.45 uur). Voor deelname dient u zich voorafgaand aan te melden via onderstaand emailadres (uiterlijk aanmelding per 4 maart).


Hartelijke groet,

Peter de Graaf
Directeur NavyX

* Voor aanmelding en/of info: bel of mail (06-51493119 of wd-ict@navyx.nl
WOZ-Waarde

In de maand februari verstrekken veel gemeenten aan de eigenaren van een onroerende zaak de WOZ-beschikking. Hierop staat de WOZ-waarde voor het belastingjaar 2011 vermeld. Deze waarde heeft fiscaal een steeds groter belang. Omdat dit voor u gevolgen kan hebben, informeren wij u hierover graag nader.

https://spheres.crowfile.com/wd/content/Brief WOZ.pdf">Lees hier de volledige brief.Tussen Kunst en Kitsch

Het Dordrechts Museum is in 1842 opgericht en behoort daarmee tot één van de oudste musea van ons land. In de afgelopen eeuwen is de collectie uitgegroeid tot een indrukwekkende verzameling schilderijen van de zestiende eeuw tot nu. Tussen 2008 en 2010 heeft het museum een complete metamorfose ondergaan, waarbij onder meer een geheel nieuwe tentoonstellingsvleugel werd toegevoegd. 

Een aantal van u zal in de afgelopen periode al een bezoek hebben gebracht aan het gerenoveerde museum, zeker de kunstliefhebbers onder u. Omdat u van ons gewend bent dat we altijd op zoek zijn naar de uitdaging om u iets bijzonders aan te bieden, organiseren we op 24 maart voor u en (eventueel) uw partner/collega.


“Tussen Kunst en Kitsch” in het Dordrechts Museum
Museumstraat 40, 3311 XP Dordrecht

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:
15.00 uur: Ontvangst en inname van de voorwerpen (zorg dat u op tijd bent, als u een voorwerp wilt inleveren)
15.30 uur: Welkom door de voorzitter, Teun Muller en aansluitend presentatie door Peter Schoon, directeur Dordrechts Museum en Huis Van Gijn
15.50 uur: Wim de Leur, voorzitter Stichting Vrienden Dordtse Musea
15.55 uur: Pieter Jorissen zal een aantal opmerkelijke, door u meegebrachte, voorwerpen bespreken.
Einde plenair deel.

Lees meer