Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging: op weg naar huis-bijeenkomst

 
     
     
  Uitnodiging: op weg naar huis-bijeenkomst  
  27 april 2011  
 
People in Place en Verhage & van der Laan
nodigen u uit voor een ‘op weg naar huis’-bijeenkomst.

Onlangs zijn People in Place en Verhage & van der Laan een samenwerkingverband aangegaan. Een mooi moment om u een kijkje in hun keukens te gunnen. U bent daarvoor van harte welkom op woensdag 27 april vanaf 16:00 uur.

Het recept voor deze bijeenkomst bestaat uit een korte bedrijfspresentatie van beide organisaties waarin zij hun visie op personeel, advies, verzuim en de samenwerking toe zullen lichten. Ook komen enkele experts aan het woord, die vanuit een specifieke hoek het thema ‘werk’ zullen belichten.

Daarna is er ruim de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar en met de experts van zowel People in Place als Verhage & van der Laan na te praten en te netwerken. Aanwezig zullen o.a. zijn:

People in Place
Mevr. Marianne Anninga-Lafleur, psychosynthese counselor
Dhr. Reinier van der Hel, HRM adviseur
Mevr. Evelien van der Leest-Berens, re-integratie coach & counselor
Dhr. Richard van de Wijngaart, Mediator

Verhage & van der Laan
Mevr. Ingrid Dotinga, bedrijfsmaatschappelijk werkster
Dhr. Maarten Touwen, arbeidsfysiotherapeut
Dhr. Marko Verhage, arbo-adviseur
Dhr. Eric Vos, arbeidsdeskundige en casemanager


De bijeenkomst zal plaatsvinden in het pand van People in Place, het voormalige Lips gebouw op de Staart (Merwedestraat 48c te Dordrecht). Dit historische pand is van 1921 tot 2004 het thuis geweest van de Lips-slotenfabriek, een van de belangrijkste sloten- en kluizenfabriekanten van Nederland. Het pand heeft inmiddels veel van haar glorie verloren, maar biedt People in Place en Verhage & van der Laan een fijne thuishaven met ruime parkeergelegenheid.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een e-mail te sturen naar info@peopleinplace.nl t.a.v. Reinier van der Hel o.v.v. Deelname ‘op weg naar huis’-bijeenkomst.

Wij zien u graag op woensdag 27 april.


Met vriendelijke groet,
People in Place en Verhage & van der LaanPeople in Place is een jong bedrijf dat de laatste jaren hard gewerkt heeft aan haar profilering als personele dienstverlener in de Drechtsteden. People in Place staat voor mens en werk. De mens staat voorop en werk is het sleutel woord: van werk, naar werk, aan het werk blijven of uw werksituatie verbeteren.
People in Place streeft ernaar de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. De diverse business units; Jobs, Training, Coaching en Placement, zijn elk op hun unieke wijze gericht op het vinden van deze juiste plaats voor hun cliënten of klanten.Verhage & van der Laan centrum Arbeid & Gezondheid is een arbodienstverlener met een betrokken, persoonlijke en regionale werkwijze. De organisatie stuurt aan op intensief contact met haar klanten, omdat zij er van overtuigd is dat goede verzuimbegeleiding en aandacht voor preventie een samenspel is tussen werkgever, werknemer en arbodienst.
Verhage & van der Laan hecht veel waarde aan een vast team van medewerkers die voor haar klanten klaar staan. Een vast aanspreekpunt op het secretariaat, een vaste casemanager en bedrijfsarts als aanspreekpunten voor alle inhoudelijke vragen als het gaat om verzuim en re-integratie.