Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Afdeling Visser & Visser Pensioenjuristen

 
5 juli 2011
Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs start pensioenafdeling
Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs heeft de afgelopen jaren een pensioenafdeling opgebouwd. Inmiddels is deze afdeling niet meer weg te denken in de brede klantbenadering en is de tijd rijp om hiermee naar buiten te treden. Onder de naam Visser & Visser Pensioenjuristen bedienen momenteel vier adviseurs de eigen klanten. Ook worden administratiekantoren en advocaten ondersteund op het gebied van pensioen en financiële planning. Met name werkgevers zijn blij dat ze vanuit hun vertrouwde huisadviseur nu ook pensioendienstverlening krijgen aangeboden. Hiermee kunnen ze weer grip op het pensioen van bijvoorbeeld het personeel krijgen.

Partner en vestigingsleider Marco Ruit AA vertelt: ?We merken bij onze klanten opluchting en waardering voor het feit dat ze eindelijk bijgestaan en ontzorgd worden door een onafhankelijke en deskundige pensioenadviseur. In het complexe  speelveld met de tussenpersoon, verzekeraars en pensioenfondsen is dat geen overbodige luxe?. Pensioenjurist en hoofd van de afdeling Visser & Visser Pensioenjuristen mr. Wim Houtekamer CPL licht toe: ?Als gevolg van de woekerpolissen en woekerpensioenen zijn veel klanten namelijk onzeker geworden over hoe men ervoor staat en wat de te nemen stappen zijn. Dan is het fijn dat wij hen daarin met advies terzijde staan en een stap verder helpen?. Kijk voor meer informatie op www.vvpensioenjuristen.nl.


 Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs werkt met ruim 200 medewerkers vanuit vestigingen in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.