Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Aftrap HR tafel van Werkgevers Drechtsteden

 
12 februari 2019
Zoals u van ons gewend bent staat kennisdeling hoog in het vaandel bij de WD.  Onder onze leden schuilt enorm veel kennis en wat is er mooier dan met elkaar kennis uitwisselen, vergaren en delen.  Waarom het wiel opnieuw uitvinden als we dit met elkaar ook heel gemakkelijk kunnen doen? Iedereen loopt binnen zijn vakgebied soms tegen vraagstukken op waarover het prettig zou zijn dit met een andere professional te bespreken.

Onder de WD leden zitten heel veel bedrijven die een eigen hr afdeling hebben. Maar er zijn ook kleinere bedrijven waar de hr activiteiten zijn geïntegreerd in andere functies. Binnen het werkgebied van HR zijn enorm veel ontwikkelingen die van toepassing zijn op het hr beleid binnen uw organisatie. Zou u over nieuwe plannen, ideeën, ervaringen, casuïstiek en twijfels binnen het hr beleid willen klankborden met andere HR medewerkers?  Daarvoor vormt de HR tafel die de WD gaat starten, een prachtige gelegenheid.

Op 12 februari organiseren we de eerste aftrap bijeenkomst bij Ten Holter Noordam Advocaten  aan de Burgemeester de Raadtsingel 93B in Dordrecht. De bijeenkomst start om 8.00 uur met een ontbijt en is om 10.00 uur afgelopen.

De eerste bijeenkomst zal in het teken staan van een stuk nadere toelichting op de werkwijze van de HR tafel, de frequentie, thematiek, werkvormen etc. die met elkaar nader ingevuld gaat worden.

Als thema zullen we tijdens deze sessie inzoomen op  de belangrijke keuzes die in het jaar 2019 in het arbeidsrecht gemaakt moeten worden. Wat komt er aan veranderde regelgeving op werkgevers af en hoe kunnen zij zich daarop zo goed mogelijk voorbereiden?

Met de "Wet arbeidsmarkt in balans" als grootste operatie in het komende jaar is het voor de ondernemer van belang om te weten hoe de spelregels in omgang met personeel zich gaan ontwikkelen. Welke adviserende rol moet HR in deze operatie gaan vervullen en wat zijn de operationele taken die op hen af komen?

Ik verzoek u deze uitnodiging door te zetten naar de HR verantwoordelijke binnen uw organisatie.

Geïnteresseerd in deelname aan 12 februari meld u zich dan aan via onderstaande knop. Als u graag aan de HR  tafel deel wilt nemen maar 12 februari niet in de gelegenheid, meld u zich dan ook aan zodat we u wel voor een volgende bijeenkomst kunnen uitnodigen.

Ik kijk uit naar uw komst.Met vriendelijke groet,

Barbara Keuzenkamp

Inschrijvingen

Samantha BezemerMr. Alex NiesertBarbara KeuzenkampDe Heer R.F. van de Graaf