Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Aspect | ICT is Office 365 partner

 
8 juli 2011
Aspect | ICT is Office 365 partner

Hardinxveld-Giessendam, 7 juli 2011 ? Aspect | ICT biedt per 1 juli Office 365 aan, de nieuwste clouddienst van Microsoft. Hiermee verlegt Microsoft definitief de grenzen op het gebied van applicatiegebruik.

Office 365 bestaat uit Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online en Microsoft Lync Online. Het is een dienst die altijd up-to-date is, voor een aantrekkelijk maandelijks bedrag. Grensverleggend, omdat het gebruik voor het grootste deel niet lokaal, maar juist online plaatsvindt. Het enige wat de gebruiker nodig heeft is een internetverbinding.

De dienst is eind 2010 in de vorm van een beperkte testversie geïntroduceerd  en enthousiast ontvangen. Bedrijven die Office 365 gebruiken melden al indrukwekkende resultaten: de IT-kosten worden naar schatting met 50% gereduceerd, terwijl de productiviteit stijgt.
 
Office 365

Microsoft Office 365 bestaat uit online (cloud-)versies van de meest gebruikte en vertrouwde Microsoft software, zoals Word, PowerPoint, Excel en Outlook. De logische ?next step? in ICT. Office 365 is beschikbaar in vele varianten om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven in allerlei sectoren en van elk formaat: van de grootste tot de kleinste. Met Office 365 kunnen mensen op hetzelfde scherm blijven voor instant messaging en virtuele vergaderingen met mensen in hetzelfde gebouw of waar dan ook ter wereld. Zij kunnen tegelijkertijd aan bestanden en documenten werken en net zo gemakkelijk ideeën uitwisselen als zij agenda?s kunnen afstemmen. En dat kunnen ze doen ongeacht waar zij zich bevinden en op vrijwel alle apparatuur met SharePoint en Lync Online.

Aspect | ICT partner
Als Office 365 partner biedt Aspect | ICT volledige ondersteuning bij de implementatie en beheer van de diverse componenten waaruit Office 365 bestaat. Het is belangrijk dat de Office 365 producten optimaal worden benut, met elkaar zijn geïntegreerd en dat de gekozen inrichting aansluit op de manier waarop organisaties willen werken. In samenspraak met de klant wordt bepaald welke combinatie van Office 365 componenten het beste bij de situatie past.

Kijk voor meer informatie op www.startoffice365.nu of neem contact met ons op via 0184 ? 675400.

Volg Aspect | ICT met Office 365 op: http://twitter.com/#!/startoffice365