Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Auto's kijken en netwerken tijdens Drechtsteden Auto Event 2014

 
18 april 2014
Op donderdag 24 april 2014 organiseren Drechtsteden BUSINESS en Postillion Hotel Dordrecht het jaarlijkse Auto Event. In de expositieruimte van het Postillion Hotel zijn van 16.00 tot 20.00 uur de nieuwste automodellen te bewonderen en is er ruimte voor netwerken, lifestyle en entertainment.

Voor de eerste maal zal dit jaar een autosalon plaatsvinden voor een breed publiek. Bekende automerken zoals Mercedes, Opel, Audi, Volvo, BMW, Citroën, Jaguar, Mitsubishi, Mazda, Ford, Nissan en Renault presenteren zich op het event. Daarnaast etaleren ook andere bedrijven zich tijdens de autosalon. Uitgever Hendrik Jan van der Rhee van Drechtsteden BUSINESS: ?Vanuit de autodealers was er grote belangstelling voor de autosalon. En ook andere bedrijven gaven aan hieraan deel te willen nemen. Denk hierbij aan bedrijven zoals BandenXL, Autotaalglas, FLOW charging, maar ook onder meer Smit Mode en Jewel Trend zullen aanwezig zijn.?

De nieuwe opzet van het Drechtsteden BUSINESS Auto Event 2014 is een samenwerking met het Postillion Hotel Dordrecht. Richard de Knegt, general manager van Postillion Hotel Dordrecht zegt hierover: ?de autosalon is een mooi initiatief dat een breed publiek zal aanspreken. Naast het bewonderen van de nieuwste  automodellen is er ook ruimte om te netwerken en kan men genieten van entertainment.  Wij verwachten dan ook dat de autosalon veel bezoekers zal trekken.?

De Autosalon Drechtsteden is op donderdag 24 april in het Postillion Hotel Dordrecht van 16.00 tot 20.00 uur en is gratis toegankelijk.