Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Bijeenkomst Techniek op Leerpark Dordrecht

 
14 mei 2012
Op dinsdag 12 juni 2012 van 14.30 tot19.00 uur organiseren de samenwerkende vmbo scholen op het Leerpark: hetStedelijk Dalton Lyceum en het Insula College een vervolg bijeenkomst Techniekmet bedrijven uit de regio Dordrecht. 


Op donderdag 26 januari jl. heeft de eerstebijeenkomst Techniek plaatsgevonden op het Leerpark in Dordrecht. Tijdens dezebijeenkomst is gebleken dat er behoefte is aan een vervolg bijeenkomst. In dezebijeenkomst zullen de resultaten van de enquête, die u onlangs ingevuld hebt,gepresenteerd worden. De resultaten uit de vorige bijeenkomst en uit de enquêtezullen gebruikt worden om verder te werken aan de samenwerking. De bedoeling isom concrete afspraken te maken. Ook zal er informatie gegeven worden over stagemogelijkheden en zullen ervaringen hierover gedeeld worden. Aan het einde vande bijeenkomst is er een netwerkborrel met een hapje en een drankje.


Wij nodigen u van harte uit voor dezebijeenkomst om verder te bespreken hoe het bedrijfsleven en het onderwijs nogbeter kunnen samenwerken.Aanmelden

Graag ontvangen wij uw aanmelding voorwoensdag 23 mei 2012, via servicepuntleren@leerpark-leren.nl. Ook graag hetaantal personen waarmee u komt  met naam vermelden in uw aanmelding.


Met vriendelijke groet,


Namens de Leerparkscholen


Everdien Wiersma

programmamanager Service Punt Leren
telefoonnummer: 078 - 890 51 13 / 06 - 22 96 48 06
Word document
Word document 170,27 KB
14 mei 2012 09:58