Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Binnenkort: Masterclass Next Generation

 
1 februari 2018
Na een succesvolle eerste editie, organiseren BDO Dordrecht en Rotterdam binnenkort voor de tweede keer de Masterclass Next Generation. Ben of word jij de volgende generatie binnen jullie familiebedrijf? Gedurende vier interactieve bijeenkomsten met collega-familiebedrijven leer je wat je moet weten als volgende generatie. Geïnteresseerd? Kijk op www.evenementenbdo.nl/nextgen-familiebedrijven voor meer informatie!

Programma

Na een kennismaking met de deelnemers op maandag 5 maart volgen vier interactieve bijeenkomsten met de thema’s: Strategie, Financiën & Financiering voor non-financials, (Nood)Opvolging & estateplanning en Leiderschap. Tijdens de terugkomavond presenteren de deelnemers hun opgedane kennis en visie als ‘next generation’ van het familiebedrijf met de groep, ouders en/of overige betrokken familieleden.

De masterclass is nadrukkelijk niet alleen voor next gen-leden die op korte termijn de leiding overnemen. Het programma draagt ook bij aan kennis en inzicht in het familiebedrijf, zodat de volgende generatie een onderbouwde keuze kan maken of ze een rol willen spelen binnen het familiebedrijf.