Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Breng uw stem uit op de MVO-award Drechtsteden

 
10 oktober 2012
Om maatschappelijk verantwoord ondernemen te stimuleren reikt Fairtrade Gemeente Dordrecht op 1 november tijdens de Fairtrade Week een MVO-award uit aan een MVO-koploper uit de Drechtsteden. De MVO-award is een prijs voor ondernemingen uit de Drechtsteden die succesvol zijn op maatschappelijk, ecologisch en economisch terrein. Ook u kunt uw stem uitbrengen!

Inmiddels zijn er door de vakjury 3 bedrijven genomineerd uit de 23 aanmeldingen via bedrijfsbezoeken en een MVO-checklist. Dit zijn A&P, Nedcoat Alblasserdam en Opnieuw & Co. Van 8 tot 29 oktober kan iedereen online stemmen op een van deze bedrijven via www.dordtduurzaam.nl. Via filmpjes op deze stempagina maken deze bedrijven kenbaar wat zij doen aan MVO en waarom zij deze prijs verdienen. De uitslag wordt 50% bepaald door het publiek, en 50% door de achtkoppige jury.

?A&P ondersteund dit initiatief van harte. Maatschappelijk verantwoord ondernemen  moet voor elk bedrijf binnen de Drechtsteden een ?way of work? worden. MVO zit A&P dan ook in de genen!?
?NedCoat opereert in een wereld waarin verantwoord ondernemen een must is. Verantwoord waardebehoud én duurzame waardecreatie door het gebruik van juiste conserverings- en decoratiesystemen voor metalen zijn leidend in onze bedrijfsvoering.?

?Waar we erg  trots op zijn is dat we ruim 50 medewerkers via Drechtwerk bij Opnieuw & Co hebben werken. Zij  zijn dagelijks bezig met het recyclen van huishoudelijke goederen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze tweede natuur!?

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking op 1 november op de Zakenbeurs Drechtsteden. Rob Koller, directeur ICS International BV en winnaar van de MVO-award 2011, zal de MVO-award overhandigen.  Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd. Op het programma staat onder andere een workshop over ?Samenwerken in MVO Loont!?, netwerken en een borrel. Aanmelden en meer informatie via info@fairtradegemeentedordrecht.nl of www.fairtradegemeentedordrecht.nl.

De MVO-award Drechtsteden 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeenten
Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Dordt Duurzaam, Visual Music, Lemniscaat Consultants & Engineers, het programma MVO Loont en STILL.