Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Broodje IT: Datacentrum DataPlace (Proserve)

 
12 mei 2011
Donderdag 12 mei: de 2e lunchbijeenkomst van dit jaar waarin IT centraal staat. Dit keer zijn we te gast in het datacentrum DataPlace van Proserve.

Het belooft een zeer interessante bijeenkomst te worden, waarbij Gerben van der Veen (Managing Director) ons meeneemt door het recent geopende datacenter. De laatste jaren zijn her en der de nodige datacenters gebouwd en Proserve, al jarenlang actief op het gebied van hosting, heeft een hypermoderne voorziening in onze regio gerealiseerd. Als het gaat om hosting zijn zij in staat om alles te bieden wat nodig is om uw data in een beveiligde omgeving te beheren. Dit geeft uitstekende mogelijkheden om het beheer uit handen te geven en speelt in op de opkomst van Cloud Computing.

Een beveiligde omgeving is één ding; de toegang daartoe is wat anders. Glasvezel biedt uitkomst en ook nu weer zullen wij stil staan bij de ontwikkelingen op het gebied van glasvezel binnen de Drechtsteden. Zeker als het gaat om hosting en cloud computing gaan hosting en verbinding hand in hand.

Aangezien u niet zo vaak de gelegenheid krijgt een dergelijk datacenter tot in het hart te bezoeken, nodige wij u graag uit deze bijeenkomst bij te wonen. U zult onder de indruk komen van de voorzieningen en hetgeen er mogelijk is. Het adres van DataPlace is: Van Coulsterweg 6 te Alblasserdam. De aanvang van de bijeenkomst is om 12.00 uur (binnen lopen tussen 11.45 en 12.00 uur). Voor deelname dient u zich voorafgaand (uiterlijk 9 mei) aan te melden via onderstaand emailadres.

N.B. Vanuit beveiligingsoogpunt is aanmelding beslist noodzakelijk en dient u binnen genoemde tijd aanwezig te zijn (tijdens de bijeenkomst zal dit protocol u worden verduidelijkt).

Hartelijke groet,

Peter de Graaf Directeur I4-YOU Business Solutions

* Voor aanmelding en/of info: bel of mail (06-51493119 resp. broodje-it@i4-you.com)

?Broodje-it? is een initiatief vanuit de portefeuille Kennis & Innovatie (Gert Jongeneel en Wico van Helden).