Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Culturele avond in Kunstmin, Peter Heerschop

 
21 maart 2019
In zijn functie van Minister van Enthousiasme reist Peter Heerschop door het land om uit te leggen waarom je vrolijker wordt als je begint te twijfelen aan je zekerheden. Dat je het snelst iets leert als je het gevoel hebt dat het fout mag gaan. Hij zal voorbeelden geven van dingen die totaal verkeerd zijn gegaan, zodanig dat jij er hard om moeten lachen omdat je beseft dat anderen soms nog onnozeler zijn dan jij. Lol is een serieuze zaak, maar de lach zal regeren tijdens de eerste 365 dagen van de regeerperiode van deze minister.

De speciale VIP ontvangst, uiteraard met koffie of thee, is om 19.30 uur in de foyer.
Om 20.00 uur gaan de deuren van de theaterzaal open en start om 20.15 uur de voorstelling.
Ook in de pauze en na voorstelling wordt u in de watten gelegd.

We hebben in totaal 40 kaarten voor deze voorstelling. Schouwburg Kunstmin wil graag tijdig weten of de WD alle gereserveerde kaarten zal afnemen, aangezien er veel vraag naar deze voorstelling is.
Daarom vragen wij u zich voor 8 januari 2019 aan te melden via wd@werkgeversdrechtsteden.nl of via onderstaande knop

Alle eerste kaarten zijn inmiddels vergeven. Maar er zijn extra kaarten aangeschaft voor de voorstelling. Meld je snel aan om erbij te zijn!

Enige weken voor de voorstelling ontvangt u van ons de nadere gegevens en toegangs¬kaarten. Wij hopen dat u net zo enthousiast zult reageren op dit aanbod als voorgaande jaren en zien uw aanmelding graag tegemoet.

Inschrijvingen

Ir Antoine VerhoefAd RoestJan Willem BozuwaBarbara Keuzenkamp