Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

DA SECURITY EVENT

 
13 maart 2012
Beveiliging is een belangrijk onderwerp voor elk bedrijf, voor iedereen. Of dat nou beveiliging is van personen, gebouwen, identiteit, documenten of van vertrouwelijke data, privé of zakelijk.
 
'Beveiliging is een hot issue'

 
Wanneer beveiliging in het nieuws komt, gaat het vaak over het gebrek aan of het onvoldoende doorvoeren van beveiligingsmaatregelen. En aangezien tegenwoordig bijna alles computergestuurd is, wordt hier een direct verband gelegd met ICT en spreekt men over ?security?. Het lijkt er tegenwoordig op dat je heel naïef bent als je er van uit gaat dat jij, jouw bedrijf en jouw gegevens beveiligd zijn tegen de boze buitenwereld.
 
Wij vinden dat security een onderwerp is dat binnen elk bedrijf op de management agenda moet staan. We zien het als een handvat om bepaalde bedrijfsprocessen in te kunnen regelen. En daar waar nodig, geldt het als een uitgangspunt voor de te implementeren (ICT-)beveiligingsmaatregelen.
Security kun je op verschillende vlakken doorvoeren; persoonlijk of bedrijfsmatig, op gebied van privacy of databeveiliging. Uw management bepaalt op welke processen en in welke mate beveiliging doorgevoerd moet worden. Maar welke maatregelen moeten er genomen worden en welke (ICT-)oplossingen zijn hiervoor beschikbaar en zijn geschikt voor uw bedrijf en uw visie?
 
Graag willen we met u het gesprek aangaan in hoeverre bepaalde security oplossingen aansluiten met uw bedrijfsvisie. Hiervoor hebben we een ?Security Event? georganiseerd waar enkele oplossingen gepresenteerd en toegelicht worden;

o Camerabeveiliging
o Netwerkbeveiliging
o Mail en Data Security
o Authenticatie 
 
Via deze weg nodig ik u graag uit voor het DA Security Event op: woensdag 21 maart 2012 in Sliedrecht.
 
PROGRAMMA
8:30 uur ? ontvangst
9:00 uur ? aanvang event
12:30 uur ? lunch en netwerken
13:30 uur ? einde event
 
Klik hier om u in te schrijven voor het DA Security Event
 
Na inschrijving ontvangt u de locatiegegevens en een officiele bevestiging. Om een ieder voldoende aandacht te kunnen geven zal dit event worden georganiseerd voor ongeveer 20 personen. Indien er meer aanmeldingen zijn, dan kijken wij of we dit event kunnen herhalen. Dus kunt u niet op 21 maart, laat het mij dan even weten via evdheuvel@drechtstad.info.
 
Ik hoop u op 21 maart a.s. te mogen ontvangen. Graag tot dan!