Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

De grootste kerstmarkt van Nederland zoekt samenwerkingspartners

 
14 oktober 2011
Evenementen zijn belangrijk voor Dordrecht. De Kerstmarkt Dordrecht is al jarenlang één van de meest sfeervolle, beeldbepalende evenementen van Dordrecht. En met succes. Want de 400.000 bezoekers (2009) waarderen het evenement gemiddeld met een 7,6. Een cijfer om trots op te zijn, en vooral: een succes om te delen!

De Kerstmarkt is bij uitstek een evenement om de stad mee te positioneren en op de kaart te zetten. Zowel in bezoekersaantallen als in oppervlakte en kramen is het de grootste Kerstmarkt van Nederland. En ook nationaal neemt het een vooraanstaande plek in: niet voor niets staat het in de top 25 van de Nationale Evenementen Top100.

Meer dan ooit wil de Kerstmarkt een evenement zijn voor en door de stad. Voor haar inwoners, haar gasten, maar ook voor de Dordtse bedrijven. Want ook als platform voor ondernemers is de Kerstmarkt meer dan de moeite waard!

De Kerstmarkt Dordrecht biedt u verschillende mogelijkheden om direct klantcontact aan te gaan, of het u nu gaat om naamsbekendheid of juist relatiemanagement. Vanzelfsprekend levert u ook een bijdrage aan de ontwikkeling van de stad en de regio.

In de factsheet laten we een aantal mogelijkheden zien en leest u de harde cijfers en feiten nog eens terug. Heeft u zelf andere ideeën om invulling te geven aan onze mogelijke samenwerking? Neemt u vooral contact met ons op voor een afspraak, we stellen graag een pakket op maat voor u samen!

Links