Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

De grootste onderhoudsopgave ooit

 
3 april 2018
Planning groot onderhoud tot circa 2030
De focus ligt in 2021 – 2022 op het onderhoud in het zuidelijke deel van Zuid-Holland. Rijkswaterstaat rondt in deze periode het groot onderhoud aan de oostelijke ring van Rotterdam af. Daarnaast beginnen wij met het installeren van de nieuwe systemen voor tunnels.

PROJECTEN
De projecten zijn nog steeds in volle gang. Wij starten met de verbreding van de A27 Houten-Hooipolder en van de A20 Nieuwerkerk - Gouda. Ook beginnen wij met de vervanging en renovatie van het Kethelplein . In 2021 wordt de renovatie van de N3 afgerond en wordt de tijdelijke Suurhoffbrug opengesteld voor verkeer. De klep van de Haringvlietbrug zal uiterlijk in 2022 vervangen worden. We streven er naar een start te maken met renovatie van de Spijkenisserbrug. In 2022 wordt de aanleg van de Rijnlandroute afgerond.

HINDER
Voor het versterken van de Van Brienenoord brug met hogesterktebeton is een langdurige afsluiting nodig (ca. half jaar) die met forse hinder gepaard gaat. Er zullen tijdens de werkzaamheden minder rijstroken beschikbaar zijn.

Lees meer in de bijlage
PDF document
PDF document 2,55 MB
3 april 2018 09:29