Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Dinnerdate in Alblasserdam - 17 juni 2019

 
17 juni 2019
Walking dinner, Dinnerdate, Culinaire wandeling, we kennen de jaarlijkse happening onder vele namen. Op maandag 17 juni verwelkomen wij u van harte, eventueel samen met uw partner, om 17.30 uur in Landvast, Haven 4 in Alblasserdam. Hier zullen wij het aperitief gebruiken en kunnen de auto’s gratis geparkeerd worden.

We mogen te gast zijn in de mooie gemeente Alblasserdam waar het goed wonen, werken en recreëren is. Peter Verheij, wethouder economie, zal ons persoonlijk welkom heten.

We zijn er trots op dat de volgende restaurants meewerken aan de culinaire invulling van de avond: Restaurant De Wachter, Le Barrage en Het Wapen van Alblasserdam. De nadruk zal uiteraard liggen op een gezellige, culinair goedverzorgde avond, maar ook het (nog) nader kennismaken met elkaar laten wij niet liggen.

Naar verwachting wordt de avond tegen 22.00 uur afgerond.

Uiteraard kunt u nu al reserveren voor deze avond door een e-mail te sturen naar wd@werkgeversdrechtsteden.nl of via de onderstaand inschrijfknop. Indien u dieetwensen heeft dan kunt u dit aangeven. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, maar vol = vol, de toelating is gemaximeerd.

Inschrijvingen

Wilma NedermeijerMr Mark HuijzerIan van der JagtDe heer J. van WingerdenBarbara KeuzenkampGer van RooijenRamon GrundelSonja NugterenHenk Stegeman