Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Dit mag u niet missen!

 
22 oktober 2012
Een interessante en ludieke bijeenkomst waarbij er voldoende gelegenheid is om uw kennis-, netwerk- en potentiemogelijkheden te vergroten. De bijeenkomst staat in het teken van de bestrijding van de jeugdwerkloosheid in de Drechtsteden met diverse presentaties, entertainment, buffet en netwerkmogelijkheden.

Oproep

Kortgeleden hebben wij een open oproep gedaan om een plan in te dienen dat helpt om de jeugdwerkloosheid te verminderen. Tijdens dit event worden de meest veelbelovende projecten gepresenteerd en de winnaars bekend gemaakt door een jury bestaande uit prominenten van de Drechtsteden. Bij de beoordeling van de voorstellen wordt ook de mening van jongeren meegenomen. Daarvoor is een zogenoemd DreamTeam samengesteld. Excellente gepassioneerde jongeren uit de Drechtsteden met verschillende achtergronden en opleidingsniveau van vmbo tot hbo. Deze jongeren zijn aanwezig en gaan graag met u in gesprek.

Joseph Oubekas
Eén van de prominente sprekers is Joseph Oubelkas, schrijver van de veelbesproken bestseller ?400 brieven van mijn moeder?. Joseph deelt op inspirerende wijze zijn ervaring met u en vertelt over talent ontdekken en persoonlijk leiderschap.

Tijdens deze dag is er genoeg gelegenheid tot het laten inspireren, het stellen van vragen, het in contact komen met anderen en het genieten van een totaal programma.

Kortom een event dat u niet mag missen!

Inschrijven

Mogen wij u op 1 november van 15.00 ? 21.00 ontvangen?!
U kunt u direct aanmelden door een e-mail te sturen met uw naam, functie, bedrijf en e-mailadres aan  a.vander.kroon@dordrecht.nl (let op: het aantal plekken is gelimiteerd, dus schrijf u snel in)