Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Drechtsteden BUSINESS organiseert zakenbeurs

 
17 juli 2012
Op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november 2012 vindt in de Biesboschhal te Dordrecht de Drechtsteden BUSINESS | Beurs 2012 plaats. Deze zakenbeurs wordt georganiseerd door het zakenmagazine Drechtsteden BUSINESS en richt zich op bedrijven, organisaties en overheden uit de regio.

Een zakenbeurs met een vernieuwend totaalconcept. Geen stands in alle soorten en maten, maar een eenduidig concept voor elke beursdeelnemer. Dit houdt in dat de beursdeelnemer voor een vastgesteld tarief ?ruimte? reserveert inclusief opbouw, inrichting, catering en een artikel in het beursboek dat na de beurs verschijnt.

Tijdens de Drechtsteden BUSINESS | Beurs 2012 is er een gevarieerd programma en zijn er aparte ruimtes beschikbaar voor het verzorgen van workshops en/of bedrijfspresentaties.
Beursmanager Bas den Otter van Drechtsteden BUSINESS: ?Wij faciliteren de beursdeelnemers in feite bij het organiseren van hun eigen netwerkbijeenkomst. Het draait om persoonlijk contact en door het open karakter van de beurs kunnen alle deelnemers en bezoekers in een informele sfeer contacten leggen en zaken doen.?

Informatie over de Drechtsteden BUSINESS | Beurs 2012 vindt u op: www.zakenbeursdrechtsteden.nl