Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Enquête naar dienstverlening aan ondernemers in de Gemeente Dordrecht

 
10 januari 2019
In de regio heeft de Gemeente Dordrecht de ambitie om het economisch vestigingsklimaat te verbeteren. Onder andere door de dienstverlening te optimaliseren wat zich moet vertalen in een positie binnen de top 5 van MKB vriendelijkste gemeenten. In Dordrecht starten we dit jaar een verbeterprogramma om hieraan bij te dragen. We hebben intern al een eerste inventarisatie gedaan en halen nu input op bij de ondernemers/bedrijven wat goed gaat en wat beter kan. Eerst met een enquête en aanvullend met 1-op-1 gesprekken met enkele bedrijven.

U heeft inspraak in een optimale dienstverlening van de gemeente. Uw mening telt! Daarom nodigen wij u namens MKB Nederland en Dordt Onderneemt uit om deel te nemen aan het tweejaarlijkse onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Hiervoor vragen wij u om een digitale vragenlijst in te vullen. Dit kost vijf minuten van uw tijd.

Waarom meedoen?
Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk afstemmen op uw behoeften.
U bent daar onze belangrijkste informatiebron. Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, voor leefbare binnensteden en voor welvaart. Het college van B&W heeft daarom het MKB hoog op haar agenda staan. Krijgt u ‘waar voor uw geld’?

Dit onderzoek geeft ons de noodzakelijke inzichten daarvoor. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente. In het voorjaar presenteren wij onze MKB aanpak voor de komende jaren in de stad. De input die u geeft via deze vragenlijsten en aan de hand van de gesprekken in de stad, krijgen hierin een plek.

Doe mee vóór 16 januari 2019!
Wilt u zo vriendelijk zijn om de vragenlijst in te vullen?
Dit kan via de volgende website: www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/dordrecht

Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.