Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Financieringsfonds MKB Drechtsteden operationeel!

 
28 oktober 2014
In december 2013 is Stichting Financieringsfonds MKB Drechtsteden opgericht. De initiatiefnemers Ten Raede Groep uit Dordrecht en Kodde & Van Oosten uit Ridderkerk zijn zeer tevreden over hoe het plan is opgepakt en zijn trots te kunnen melden dat het fonds in juni jl. officieel van start is gegaan! Wellicht heeft u er inmiddels al over gehoord.

Te veel ijzersterke plannen blijven wegens een gebrek aan financiën onuitgevoerd op de plank liggen. Creatieve oplossingen zijn noodzakelijk om de ondernemerszin in de Drechtsteden te stimuleren en de continuïteit van het midden- en kleinbedrijf te waarborgen. Hiertoe is het financieringsfonds opgericht, waarbij ondernemers die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden en vermogende (ex-) entrepreneurs die op zoek zijn naar meer rendement op hun vermogen, bij elkaar worden gebracht. Door middel van de ingelegde gelden kan het financieringsfonds ondernemers uit de regio ondersteunen. Daarnaast kunnen participanten hun invloed uitoefenen door zitting te nemen in de deelnemersraad, de kredietcommissie dan wel in het fondsbestuur.

Regionale ondersteuning
Ons doel is de lokale economie en gedreven ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun plannen en doelstellingen. Het fondsbestuur is graag bereid haar activiteiten nader toe te lichten, om zo deze alternatieve financieringsmogelijkheid onder de aandacht te brengen. Indien u hiertoe mogelijkheden ziet of wellicht ideeën heeft welke voor het fonds van toegevoegde waarde kunnen zijn, vernemen wij dat uiteraard graag van u.

Meer informatie over het Financieringsfonds MKB Drechtsteden is te vinden op de website www.ffmkb.nl. Vanzelfsprekend kunt u voor vragen en/of opmerkingen altijd contact met ons opnemen.

Wij zien uit naar uw positieve reactie!