Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Floor Vermeulen genomineerd voor ‘Beste Jonge Bestuurder 2017'

 
26 januari 2018
In de jaarlijkse verkiezing van Binnenlands Bestuur voor beste bestuurder is gedeputeerde Floor Vermeulen genomineerd in de categorie beste bestuurder onder de 40. Samen met wethouder Lot van Hooijdonk van de gemeente Utrecht en wethouder Robbert-Jan van Duijn van Aalsmeer maakt Vermeulen kans op de titel ‘Beste Jonge Bestuurder 2017’.

Nominatie door bestuurlijk Nederland
Er zijn bestuurders genomineerd voor 4 categorieën; Beste Lokale Bestuurder, Beste Bestuurder van een kleine gemeente (minder dan 35.000 inwoners), Beste Bestuurder jonger dan 40 en de Beste Bestuurde decentrale overheid. Op basis van een uitvoerig online onderzoek door onderzoeksbureau Necker van Naem zijn de genomineerden bepaald. Daarvoor zijn alle burgemeesters, wethouders, raadsleden, griffiers, gemeentesecretarissen, commissarissen van de koning en leden van Gedeputeerde Staten en Provinciale Staten benaderd.

De nominatie van Floor Vermeulen werd door de organisatie als volgt toegelicht: “Denk je aan Vermeulen, dan denk je aan verkeer en bereikbaarheid. Deze harde werker heeft zichzelf ten doel gesteld de provincie Zuid-Holland slimmer, sterker en schoner te maken. En die inspanning wordt gewaardeerd! Vermeulen kent de provincie, haar kansen en haar uitdagingen als geen ander en het is dan ook niet vreemd dat hij – in vergelijking met andere bestuurders – bijzonder hoog scoort op de competentie ‘oplossingsgerichtheid’. Hiervan getuigt zijn optreden voor publiek bij de discussies rondom de N207: ‘Hij geeft een heldere boodschap, ook als toehoorders liever iets anders hadden gehoord’, aldus één van de commentatoren.”

Iedereen kan stemmen
Tot 15 januari kan iedereen zijn stem uitbrengen op één van de genomineerden uit iedere categorie. Tijdens het Binnenlands Bestuur Nieuwjaarsevenement Kompas 2018 worden de winnaars uit de verschillende categorieen bekendgemaakt.

U kunt uw stem uitbrengen op de website van Binnenlands Bestuur. Op het tweede scherm kunt u uw voorkeur voor Beste Bestuurder onder de 40 aangeven.