Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Florys Flexevent

 
25 september 2018
Welke trends en ontwikkelingen spelen er binnen de flexbranche? En hoe kan software ervoor zorgen dat uw wervingsproces toekomstbestendig blijft? Op deze vragen krijgt u antwoord tijdens het Florys Flexevent op 29 november 2018. Specialisten Wim Davidse (Flex- & HR Strateeg), Douwe de Haan (Flexpert bij Florys) en Timo Meijrink (Senior Solution Consultant bij Bullhorn) nemen u mee in de wereld van morgen. Florys Flexpertise nodigt u van harte uit!

Direct inschrijven

Programma
12:00 – 13:00 uur Inloop & lunch
13:00 – 14:30 uur Trends en ontwikkelingen in de flexbranche door Wim Davidse
14:30 – 15:00 uur Pauze
15:00 – 16:00 uur Workshopronde 1
16:00 – 17:00 uur Workshopronde 2
17:00 – 18:00 uur Afsluitende (netwerk)borrel

Hoofdlezing ‘Trends en ontwikkelingen in de flexbranche’ door Wim Davidse
Wim Davidse is strateeg en visionair op flexgebied. Hij verzorgt een informatieve en inspirerende lezing over het veranderende werkveld en de rol van flex hierin. Zodat u mogelijkheden kunt benutten, uzelf in de markt kunt zetten als goede opdracht- of werkgever en mee kunt ontwikkelen in de digitale revolutie. Hij geeft u feiten, trends, visie, voorbeelden en inspiratie.

Davidse was voorheen directielid van Vedior Groep Nederland. Hij was daar actief als strateeg, analist, marketeer en innovator. Daarnaast was hij voorzitter van de ABU-commissie Onderzoek, Economie en Voorspellingen en lid van de programmaraad van het NCSI (Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie). Wim is momenteel, naast zijn werkzaamheden als spreker, actief als hoofdredacteur van het magazine Flexmarkt.

Workshop ‘Verdieping trends en ontwikkelingen’ door Wim Davidse
In zijn workshop gaat Wim Davidse met u in gesprek over de trends en ontwikkelingen in de flexbranche. Welke gevolgen hebben de te verwachten ontwikkelingen voor uw onderneming? Welke stappen moet u vandaag zetten om tijdig voorbereid te zijn op de toekomst? Deze en andere vragen schreeuwen om antwoorden. Tijdens de workshop wordt u uitgedaagd deze antwoorden (specifiek gericht op uw onderneming) duidelijk te krijgen.

Workshop ‘Selectie recruitmentsoftware’ door Timo Meijrink
Als ondernemer in de flexbranche wil je een goed recruitmentsysteem in huis te hebben. Maar wat zijn de aandachtspunten bij de aanschaf van zo’n pakket? En welke mogelijkheden zijn er in de huidige markt? Timo Meijrink is als Senior Solution Consultant van Bullhorn dagelijks met deze vragen bezig. In deze workshop bespreekt Timo de aandachtspunten en valkuilen bij de selectie van een recruitmentpakket.

Workshop 'Ziekteverzuim in eigen beheer' door Douwe de Haan
In deze workshop staat centraal hoe flexondernemers het ziekteverzuim in eigen beheer kunnen voeren. Tijdens deze interactieve voorlichting wordt besproken wat deze overname van de loondoorbetalingsplicht inhoudt. Hierbij ligt de nadruk op de theorie, praktische voorwaarden, aandachtspunten en kansen voor uw onderneming. Ook voor ondernemers die het ziekteverzuim reeds in eigen beheer voeren, is deze sessie van meerwaarde. De afweging om al dan niet het overgenomen risico te herverzekeren krijgt namelijk ook aandacht.
Locatie

Het Flexevent wordt gehouden in Landvast te Alblasserdam. Landvast beschikt over een ruime, gratis parkeergelegenheid direct rondom het gebouw.
Adres: Haven 4, 2951 GC Alblasserdam.

Florys Flexpertise
De flexbranche is dynamisch. Politiek, economie, rechtspraak en digitalisering beïnvloeden het speelveld voortdurend. Florys is expert in de flexbranche. Wij kunnen dus met recht zeggen dat wij Flexpertise in huis hebben. Wij ontzorgen en adviseren uitzend- en payrollondernemingen. Van het voeren van uw financiële administratie en salarisadministratie voor flexwerkers, tot het opmaken van contracten op basis van de ABU- of NBBU-cao. Net als de specialisten van Financieel & Fiscaal, Arbeidsrecht en Proces & IT kennen wij de branche van binnen en buiten. Daarmee zijn we dé totaalontzorger voor de flexbranche! Zie de website voor meer informatie.

Locatie