Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Golfdag OmniformGroup 2011

 
15 augustus 2011
In 2010 heeft de OmniformGroup uit Alblasserdam voor het eerst een golfdag georganiseerd. We hebben vorig jaar zo van de dag genoten dat we zeker van plan zijn er een jaarlijks evenement van te maken.

Dit jaar zal het jaarlijkse golftoernooi van de OmniformGroup op vrijdag 23 september plaatsvinden bij Crayestein Golf te Dordrecht.  Onze Golfdag willen wij, naast onze eigen relaties, tevens open stellen voor de lokale ondernemers in onze regio.

Vorig jaar was het doel om voor het fonds 'Geen GeHannes' zo veel mogelijk geld in te zamelen. Er is uiteindelijk een kleine ? 4.000,00 gesponsord voor het goede doel, maar wij hopen dit jaar het bedrag minimaal te verdubbelen. Uiteraard zijn alle sponsors welkom!

Dit jaar steunen wij de missie 'Walking on a Dream', die als doel heeft om de laatste wens van Bianca Baijens te verwezenlijken. Zij is helaas in 2010 overleden. Haar wens was om voldoende geld in te zamelen voor de aanschaf van een Hyperthermie scan in de Daniel den Hoed Kliniek in Rotterdam. Meer informatie over de missie ?Walking on a Dream? kunt u vinden op de website www.walkingonadream.nl.


Daarnaast maken wij deze dag onze nieuwe activiteit openbaar, namelijk:


Nano! FieldmarketingDe golfdag
Ook dit keer gaan we de dag beginnen met een uitgebreide lunch. Daarna start de wedstrijd en wordt tegelijkertijd een clinic georganiseerd waarin de beginselen van het golfspel door professionals worden uitgelegd. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue.

Deelname
Indien u interesse heeft om deel te nemen aan het toernooi of de clinic, inclusief lunch en gezellig diner, kunt u zich aanmelden via golftoernooi@omniformgroup.com of telefonisch 078-692 06 36. Het tarief voor deelname is ? 150,- per persoon of ? 550,- per flight van 4 personen.

Sponsoring
Bent u geïnteresseerd om door middel van sponsoring een extra bijdrage te leveren aan het goede doel? Neem dan contact op met Lizette Vonk (golftoernooi@omniformgroup.com of telefonisch 078-695 06 36). Zij kan u de mogelijkheden toelichten.

Wij zien u graag op 23 september!