Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Hoofdkantoor Verkerk Groep is verbouwd

 
12 februari 2019
Zwijndrecht, 08-01-2019 – Het hoofdkantoor van de Verkerk Groep in Zwijndrecht is na een grootschalige verbouwing klaar voor de toekomst en herbergt vanaf heden ruim 300 medewerkers.

Open en lichte werkplekken, nieuwe indelingen, eigentijdse vergaderruimten en een bedrijfsrestaurant in brasseriestijl maken het gebouw aan de Molenvliet in Zwijndrecht klaar voor de toekomst. Iedere discipline heeft dezelfde uitstraling gekregen met diverse vergaderruimten en informeel overleg in de vorm van een booth. De verdiepingen hebben ieder een duidelijke middenkern; kasten die overgaan in een bartafel bieden de mogelijkheid om de grote werktekeningen uit te leggen.

Het bedrijfspand biedt naast de Verkerk Groep ook onderdak aan Actemium Zwijndrecht en VINCI Facilities Zwijndrecht. Op deze manier is kennis en kunde gebundeld en zijn expertises uitwisselbaar. In totaal mogen ruim 300 medewerkers deze vernieuwde locatie hun werkplek of standplaats noemen. Opwww.verkerkgroep.nl is een video te zien van het eindresultaat.

Over de Verkerk Groep:
Adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van duurzame elektrotechnische installaties. Dat is waar we voor staan. Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit onze samenleving en zorgt ervoor dat gebouwen blijven functioneren en dat industrieën blijven draaien. De elektrotechnische installaties zijn vaak het hart van een onderneming en dragen bij aan een goede, comfortabele en veilige werkplek. Wij passen duurzame technieken toe in onder andere kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, cultuur en de industrie. www.verkerkgroep.nl