Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

HR-ontbijtbijeenkomst bij Ten Holter Noordam - 18 juni

 
18 juni 2019
Op dinsdag 18 juni organiseren we samen met Ten Holter Noordam advocaten en De Normaalste Zaak Netwerk Drechtsteden de tweede HR-tafel. In de eerste bijeenkomst is een uitgebreide toelichting op de WAB gegeven en welke veranderende regelgeving eraan komt. Vanuit de aanwezige HR-professionals kwam naar voren dat er meer informatie over de consequenties van zieke werknemers wenselijk is. Deze bijeenkomst heeft dan ook als thema gekregen “Risico’s én kansen van zieke werknemers”.

Pieter van de Brink, partner bij Ten Holter Noordam advocaten, zal in drie kwartier de arbeidsrechtelijke consequenties van ziekte toelichten. Daarna volgt het woord aan Arie van den Herik van De Normaalste Zaak over mogelijkheden van het in dienst hebben van mensen met een arbeidsbeperking. Het laatste deel van deze morgen zal interactief zijn, met gelegenheid uw eigen casussen in te brengen.

De ontbijtbijeenkomst vindt plaats bij Ten Holter Noordam Advocaten aan de Burgemeester de Raadtsingel 93 b in Dordrecht. De bijeenkomst start om 8.00 uur mét ontbijt en is om 10.00 uur afgelopen.
Aanmelden kan al als reply op deze e-mail.