Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Industriedag 2012

 
Industriedag 2012

Na diverse vooraankondigingen hierbij de definitieve uitnodiging voor de 32ste Industriedag die Werkgevers Drechtsteden dit jaar organiseert op donderdag 22 november 2012.

De Industriedag heeft als thema meegekregen:

“Risicovol Ondernemen”  

In het bijgesloten programmaboekje treft u (achtergrond-)informatie aan over het thema, de inleiders, artikelen van de sprekers en het programma voor deze dag.
De Industriedag wordt dit jaar wederom gehouden op een prachtige verrassingslocatie in Nederland en niet aan boord van een schip.

Er wordt enorm gegist op welke locatie de Industriedag gaat plaatsvinden. Waarom houden we het eigenlijk geheim? We willen niet flauw doen, maar de ervaring van de boot leert dat het de sfeer tijdens deze dag enorm ten goede komt wanneer mensen weten dat ze de hele dag op de Industriedag aanwezig zullen zijn, gewoon omdat er geen gelegenheid is de boot te verlaten. Men kiest van te voren bewust voor een dag niet op kantoor aanwezig zijn. Deze ontspannen sfeer wil ik vasthouden door naar de nieuwe locatie te gaan met bussen. Het is de mens eigen, dat als er een brand telefoontje  komt of de spreker is toch niet helemaal je smaak, om er al snel voor te kiezen naar de zaak te gaan. En dat is nu net wat ik met geheimhouding wil voorkomen.

Wie kiest voor deelname aan de Industriedag kiest voor een dag netwerken, interessante zakelijke contacten leggen, informeel met bestuurders praten die anders zo lastig te benaderen zijn, informatie over een aantrekkelijk thema en een verrassingsbezoek. Het viel niet mee na het succes van vorig jaar, maar ik denk dat deze Industriedag met de hoogstaande sprekers en de zeer bijzondere locatie absoluut kan wedijveren met vorig jaar.     

Om dit stukje geheimzinnigheid nu toch een leuke dimensie te geven, hebben we samen met Ten Holter advocaten een prijsvraag opgezet. Wie raadt op welke locatie de Industriedag wordt gehouden, krijgt op de Industriedag een wervelende verrassing uitgereikt door Vincent Groot van Ten Holter Advocaten. In het bijgesloten programmaboekje zitten her en der kleine aanwijzingen verstopt die een aanduiding geven over de locatie.

Wat moet u hiervoor doen? Stuur voor 15 november een e-mail naar: wd@werkgeversdrechtsteden.nl met vermelding van de locatie. Zorg dan wel aanwezig te zijn tijdens de Industriedag, want de verrassing wordt alleen uitgereikt indien u aanwezig bent. Het moge duidelijk zijn dat bestuursleden en een paar mensen die noodzakelijkerwijs op de hoogte zijn, niet mee zullen doen aan deze prijsvraag.  

De bussen vertrekken 22 november om 8.30 uur vanaf het parkeerterrein bij het Postillion Hotel, Rijksstraatweg 30 in Dordrecht. Zorg dat u op tijd bent. Gelet op het te verwachten aantal bezoekers vragen wij u zoveel mogelijk gecombineerd met auto’s te komen. Dit voorkomt een tekort aan parkeerplaatsen.

Bij aankomst op het parkeerterrein verzoeken wij u de aanwijzingen van de Seris-bewakingsfunctionarissen op te volgen en zo veel mogelijk achter het hotel te parkeren. Het Seris-personeel zal tevens gedurende de gehele dag het parkeerterrein bewaken. Plaatst u daartoe de P kaart achter uw voorruit.

Wij rekenen op uw komst en verzoeken u bijgevoegd aanmeldingsformulier in te vullen en per omgaande aan ons te retourneren. Bij de aanmelding dient u dit jaar naast uw naam, ook uw volledige voorletters, geboortedatum en -plaats op te geven. Tevens dient u die dag een geldig Nederlands legitimatiebewijs te kunnen overleggen.


AANMELDEN
U kunt zich tevens aanmelden via de website of via e-mail wd@werkgeversdrechtsteden.nl. Als u zich heeft aangemeld, mag u ervan uitgaan dat uw aanmelding is gehonoreerd. U ontvangt geen aparte bevestiging.  

Aanmelden kan tot 14 november, daarna is de aanmelding gesloten!!!
In verband met de toenemende populariteit van de Industriedag, gaan wij uit van maximaal twee vertegenwoordigers per bedrijf.

De bussen vertrekken vanaf de locatie om 17.00 uur terug naar Dordrecht. Aankomst is tussen 17.45 en 18.00 uur. Indien u met meerdere personen komt, zijn er voldoende programmaboekjes op de locatie  aanwezig.

Mailapic

E-mail foto's naar wd12@mailapic.com om ze direct aan deze collectie toe te voegen.
Het onderwerp van de e-mail wordt de ondertitel van de foto's.
PDF document
PDF document 5,50 MB
24 oktober 2012 09:15
Word document
Word document 31,50 KB
2 april 2012 13:59