Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Informatiebijeenkomst reconstructie bedrijventerrein De Geer

 
22 augustus 2012
Donderdag 30 augustus van 16.45 tot 18.00 uur op de Gemeentewerf, Middellijn 1 te Zwijndrecht (Bakestein). Informatiebijeenkomst reconstructie bedrijventerrein De Geer

Op donderdag 30 augustus organiseert de gemeente Zwijndrecht een informatiebijeenkomst over de reconstructie van bedrijventerrein De Geer. De informatiebijeenkomst vindt plaats van 16.45 tot 18.00 uur op de Gemeentewerf, Middellijn 1 te Zwijndrecht (Bakestein). De inloop is vanaf 16.30 uur. Alle ondernemers zijn van harte welkom.

Aannemer BAM Wegen start in september met de reconstructie, een grote en ingrijpende klus. De reconstructie bestaat onder andere uit vernieuwing van riolering, wegen en voetpaden, vermindering van de parkeerdruk en verbetering van de verkeersveiligheid. Tijdens de informatiebijeenkomst worden alle ondernemers en omwonenden nogmaals geïnformeerd over de werkwijze, de planning, de voorbereidingen die getroffen moeten worden op en rond het eigen terrein en de bereikbaarheid. Ook alle uitvoerende partijen zijn aanwezig voor een toelichting en het beantwoorden van vragen.

Links