Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Innoveren en Investeren in de Drechtsteden

 
7 mei 2018
Bent u op zoek naar financiering voor uw innovatieplannen? Dan mag u dit event niet missen! Tijdens'Innoveren & Investeren' op woensdagmiddag 23 mei helpen we u graag op weg met praktische informatie over fondsen, subsidies en regelingen die voor u beschikbaar zijn. Maak kennis met de verschillende fondsmanagers die u hierin verder kunnen helpen en met collega ondernemers uit de regio die met financiering hun ideeën succesvol verder hebben gebracht.

We ontmoeten elkaar in de Duurzaamheidsfabriek, dé plek voor open innovatie, met interessante test en ontwikkel faciliteiten. Natuurlijk is er ook alle ruimte om te netwerken. Zo kunt u uw plannen misschien sneller realiseren dan u dacht.

Inspiratie en tips
Ondernemer Gert-Jan Strietman (Machinefabriek Straatman BV) en Innovatie manager Maarten Korz (Rabobank) nemen u mee in hun inspirerende visies, beantwoorden vragen en geven concreet bruikbare tips.

Dagvoorzitter
Fred van Beuningen (directeur Clean Tech Delta) leidt de middag in goede banen. Vanuit zijn innovatie en investeerders achtergrond heeft hij goed zicht op technologie en trends m.b.t. duurzaamheid.

Graag tot ziens op 23 mei!