Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Installatie Hein van der Loo als burgemeester van Zwijndrecht

 
5 juni 2019
Woensdag 5 juni 2019 zal de heer Hein van der Loo worden geïnstalleerd als burgemeester van Zwijndrecht. Dit gebeurt tijdens een buitengewone raadsvergadering in Spektakel Zwijndrecht aan het Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. U bent als onze persrelatie van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Graag aanmelden voor de bijeenkomst via Wilko Peenstra, afdeling Communicatie, Gemeente Zwijndrecht, wh.peenstra@drechtsteden.nl of (06) 54 97 47 90.

Er zullen toespraken zijn van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit, burgemeester en voorzitter van de gemeenteraad, de heer Robert Strijk, plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad, de heer Chris Moorman, voorzitter van de vertrouwenscommissie, de heer Evert Jan van de Mheen, voorzitter van de Drechtraad en burgemeester van Dordrecht, de heer Wouter Kolff en de heer Van der Loo zelf.

De buitengewone raadsvergadering duurt tot ongeveer 20.30 uur. Na afloop is er in Spektakel Zwijndrecht een receptie met gelegenheid om de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht te ontmoeten en te feliciteren.