Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

IT Masterclasses, het nieuwe IT-initiatief vanuit de Werkgevers Drechtsteden!

 
5 september 2018
Nu de economie weer op volle toeren draait en de technologische ontwikkelingen in rap tempo op de markt komen, wordt meer en meer de vraag gesteld wat je eraan hebt en of alles wel tot effectiever werken leidt. Als je er dan even wat verder op inzoomt, slaat de vraag om en komt men tot de conclusie dat het best de nodige kansen biedt. Maar, ‘kan het allemaal niet wat minder snel, want onze medewerkers moeten er wel mee leren om gaan’?! Dit schrikt veel ondernemers af en daar ligt juist de uitdaging om toch en met een open mind te kijken wat er op ons allemaal af komt. Want 1 ding is wel duidelijk: de IT-motor draait op volle toeren.

Om u als ondernemer of IT-hoofdverantwoordelijke te helpen de ontwikkelingen te duiden en in de context te plaatsen, start de WD met IT Masterclasses. Een serie van bijeenkomsten, laagdrem-pelig van aard, waar een IT-specialist in gaat op een specifiek onderwerp. Zodanig dat je hier het fijne van komt te weten en de toepassing voor de eigen organisatie op waarde kunt schatten. In normale mensentaal en duidelijke toepassingen. Kortom je hoeft zeker geen techneut/ontwikkelaar te zijn om deze classes bij te wonen!

De IT Masterclasses starten in oktober, steeds om 16.00u, duren 1 tot max. 1,5 uur en sluiten af met een snack en drankje.

Onderwerpen die op dit moment op de agenda staan zijn onder meer Blockchain, IT Governance & AVG, Modern SharePoint, Secured IOT (Internet of Things) en Efficiënter Vergaderen. Maar ook behoefte vanuit deelnemers kan input zijn voor een Masterclass.

Voor dit najaar staan de volgende IT Masterclasses gepland met daarbij de (voorlopige) onderwerpen:
  • Dinsdag 16 oktober - IT Governance & AVG
  • Dinsdag 13 november - Blockchain
  • Dinsdag 11 december - Efficiënter Vergaderen
Er is voor gekozen om de groepsgrootte te beperken tot 15 deelnemers, zodat er voldoende inter-actie tijdens de classes mogelijk is. De IT Masterclasses zijn bedoeld voor ondernemers. Aanmelden voor deelname of als u zelf mogelijkheden ziet voor het geven van een IT Masterclass kan via een mailtje naar wd@werkgeversdrechtststeden.nl .

Voor meer informatie:
Wico van Helden wvanhelden@wididi.com +316 4936 0954
Peter de Graaf peter@i4-you.com +316 5149 3119