Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Kom KUNSTMINDEREN voor het goede doel op 2 juni

 
10 mei 2012
Schouwburg Kunstmin sluit binnenkort voor 2 jaar haar deuren voor een grondige verbouwing. Voor Rotaryclub Dordrecht Ter Merwe is dit aanleiding om op 2 juni een ´afscheidsfeestje´ te organiseren, oftewel KUNSTMINDEREN. Kom naar deze swingende avond in de prachtige schouwburg van Dordrecht. U steunt daarmee óók nog eens twee goede doelen.  Daar wilt u toch bij zijn ?!
In de grote zaal start het feest met Het Groot Niet Te Vermijden (cabaret en muziek). In de kleine zaal zal de coverband Colibri het publiek tot in de kleine uurtjes laten swingen, en wilt u even uitblazen dan kunt u in theatercafé Sybold gezellig wat drinken en luisteren naar de in België rázend populaire singer-songwriterTom Vanstiphout. Hij komt samen met de in Nederland zeer bekende zangeres Jody Pijper.

Goede Doelen
De Rotaryclub hoopt met dit feest veel geld in te zamelen voor de Vereniging voor Ouders van Kinderen met Kanker (VOKK) en de dordtse stichting Via Lumina.
VOKK is een landelijke belangenvereniging voor gezinnen met een kind met kanker. Ze heeft als doel de ondersteuning en begeleiding van ouders en kinderen in alle fasen van de ziekte en het bevorderen van optimale zorg voor kind en gezin.

Via Lumina is een Dordtse stichting van vrijwilligers die jongeren met een psychische beperking op een creatieve manier benadert, om te voorkomen dat ze in een sociaal isolement raken. Allerlei vormen van kunst, creativiteit en communicatie staan daarbij centraal.
Kaartje kopen? Dat kan. Graag zelfs!
Kaarten kosten 50 euro per stuk, en zijn te koop bij de kassa of de website van Schouwburg Kunstmin www.kunstmin.nl en bij Brilmode Rob Boon, Achterom 75 in Dordrecht.
Meer informatie over programma en sponsormogelijkheden leest u op www.kunstminderen.nl