Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Industriedag
Personen
Organisaties
Vacatures
CV's
WDeals
Mijn WD
Contact
 
 

Ledenvergadering bij DuPont

 
7 mei 2018
Hierbij nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek met een uitgebreide plant rondleiding bij DuPont de Nemours in Dordrecht.

Het bedrijfsbezoek op 7 mei zal gecombineerd worden met de jaarlijkse ledenvergadering.

DuPont een wereldleider in marktgedreven innovatie en wetenschap. Met expertise op basis van twee eeuwen ervaring, in verschillende industrieën en in meer dan 90 landen, verkeert het bedrijf in een uitgelezen positie om te helpen bij het oplossen van enkele van de grootste wereldwijde uitdagingen. Al meer dan 200 jaar brengt DuPont de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en technische ontwikkelingen van wereldformaat op de wereldmarkt in de vorm van innovatieve producten, materialen en diensten. De markt- gedreven innovatie leidt ieder jaar tot duizenden nieuwe producten en patentaanvragen en komt ten goede aan allerlei sectoren zoals de landbouw, voedingsvoorziening, elektronica en communicatie, veiligheid en bescherming, etc. Tegen de achtergrond van een wereldbevolking die naar verwachting tegen 2050 tegen de 9 miljard aan zit, probeert DuPont samen met klanten, regeringen, NGO´s en opiniemakers oplossingen te vinden voor de lastigste wereldwijde uitdagingen.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:
15.45  uur Ontvangst met koffie en thee bij Du Pont de Nemours in het Multi Functionele Gebouw aan de Grevelingenweg 20 in Dordrecht
16.00 uur  Welkom door de voorzitter van de WD, Jacob Klink en aansluitend ledenvergadering
16.45 uur Govert Griffioen, directeur van DuPont in Dordrecht zal samen met Maarten Verburg, Country Leader DuPont Nederland een toelichting geven over het bedrijf en gaat daarbij graag in op uw vragen die er ongetwijfeld bij u leven n.a.v. de publicaties in de afgelopen periode.

Na deze uiteenzetting zal er een uitgebreide rondleiding over het bedrijventerrein plaatsvinden
18.15 uur  Netwerken onder het genot van een drankje en een buffetAanmelden / Inschrijven
U kunt zich voor deze middag aanmelden via onze de onderstaande knop of per e-mail wd@werkgeversdrechtsteden.nl. Bij de aanmelding tevens uw ID nummer vermelden van het rijbewijs of paspoort dat u bij u draagt. Graag vragen wij om apart melding te maken van uw deelname aan het buffet zodat er met de aantallen rekening gehouden kan worden. Indien u voortijdig ziet dat u af moet haken, geef dit dan tijdig aan ons door zodat we de gastheer daarover kunnen informeren.

Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen!

 
Vergaderstukken
Vanuit milieuoverwegingen zijn de vergaderstukken na 15 april 2017 digitaal in te zien op onze website.
Deze kunt u hier downloaden. U dient hiervoor in te loggen.

Inschrijvingen

Tjeerd Jan WarSebastiaan HagemanGert JongeneelAd RoestRelatiebeheerder Erik HuijzerStefan van der LeunSamantha BezemerTheo TimmersDe Heer J.m. PaansSandra VerberkDe heer J. van WingerdenHidde van der WindMr Wim Tieleman