Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Lunchbijeenkomst Digital Mainport Drechtsteden

 
20 juni 2019
Afgelopen jaar, 25 mei 2018; een datum die bij velen nog in het geheugen gegrift staat.
Immers dat was D-Day voor alle bedrijven die privacygevoelige gegevens verwerken.

Met veel voortvarendheid werden processen op orde gebracht en kon met een gerust hart de Verwerkersovereenkomst met de klant worden overeengekomen.

Rust
Inmiddels zijn wij een jaar verder en ja, het is rustig geweest. Maar niet vanuit hackers en andere snoodaards die op jacht zijn informatie te vergaren. Wel vanuit de AP, maar dat was slechts van tijdelijke aard. Immers nu het personeelsbestand op sterkte is komen de controles op gang en zijn de eerste niet malse boetes uitgedeeld.

Maar belangrijker nog dan dat is dat bedrijven in diskrediet zijn gebracht doordat gegevens openbaar zijn geworden en die imagoschade is groter dan een aantal €’s die aan de AP moeten worden afgetikt. Kortom, op de lauweren rusten is er niet bij enelk bedrijf moet alert blijven en ervoor zorgen dat de privacy bij voortduur geborgd blijft.

Om je daarbij te helpen hebben een 3-tal ondernemers de handen ineengeslagen om vanuit een gezamenlijk portfolio uw gegevensbescherming blijvend op orde te houden:

Hoek en Blok audit, de Functionaris en I4-YOU.

Dan gaat het resp. om analyse, toetsing en certificering van processen, de inrichting van een privacy portaal en ICT-expertise op het gebied van Office 365. In de combinatie een ijzersterk trio om van te leren en uw gegevensbescherming naar het next level te brengen.

Tijdens de 2e lunch bijeenkomst van Digital Mainport Drechtsteden die op 20 juni plaatsvindt vertellen zij er graag meer over.

Steven Verkaart (Hoek en Blok), Leonard v/d Leede (de Functionaris) en Peter de Graaf (I4-YOU) leiden het onderwerp vanuit de verschillende perspectieven in.

Datum: 20 juni van 12.00 tot 14.00 uur

Locatie: Hoek en Blok Stationspark 625 te Sliedrecht.

Voor de lunch wordt gezorgd.

Aanmelden kan op info@werkgeversdrechtsteden.nl

Je aanmelding graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 14 juni.

Met vriendelijke groet / Kind regards,

Hans Uithol
Manager