Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

MBO Job Event 23 mei Leerpark Dordrecht Duurzaamheidsfabriek

 
20 mei 2019
We hebben je nodig!
Ben jij MBO-student? Zoek je werk? Wil je een carrièreswitch maken? Kom dan op donderdag 23 mei naar het MBO Job Event en ontdek welke baan of opleiding bij jou past.

Ruim 50 werkgevers, opleiders en brancheorganisaties uit de techniek, zorg, ICT, bouw, metaal, transport en logistiek gaan graag met je in gesprek.

Bedrijven in de Drechtsteden zitten te springen om MBO-ers. Ben je student en wil je je alvast oriënteren op de arbeidstoekomst? Dan is dit je kans om met bedrijven kennis te maken.

Van 14.15 tot17.00 uur zijn studenten van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek. Vanaf 18.30 uur gaat het MBO Job Event verder voor werkzoekenden en werkenden. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn op de arbeidsmarkt? Wil je van baan veranderen of je oriënteren op een opleiding? Dan ben jij bij het MBO Job event voor werkzoekenden en werkenden op het goede adres.

Bezoek op donderdag 23 mei het MBO Job Event
Studenten: 14.15 –17.00 uur
Werkzoekenden en werkenden: 18.30 –20.30 uur
Leerpark Dordrecht, 4e etage Duurzaamheidsfabriek

Op www.baasoverjeeigentoekomst.nl is meer informatie te vinden over de deelnemende organisaties.

BAAS over je eigen toekomst
Het MBO Job Event hoort bij de campagne ‘BAAS over je eigen toekomst' en is onderdeel van de mbo-aanpak. Deze aanpak is erop gericht om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in de Drechtsteden beter op elkaar af te stemmen. Regionaal portefeuillehouder Arbeidsmarkt Peter Heijkoop: "De arbeidsmarkt in de Drechtsteden biedt volop mogelijkheden voor vakspecialisten. Om een juiste keuze te kunnen maken voor een toekomstige baan of opleiding is het belangrijk om je goed te oriënteren op de arbeidsmarkt. Het MBO Job Event biedt je deze mogelijkheid gratis aan. Een unieke kans om bedrijven te spreken en wellicht je toekomstige werkgever."

Gezamenlijk initiatief
De mbo-aanpak is een initiatief van Baanbrekend Drechtsteden, Bouw mensen, Bouwend Nederland, Da Vinci college, Drechtsteden, Leerwerkloket Drechtsteden, Koninklijke Metaalunie, Metechnica, Nederland ICT, OTIB, beroepsonderwijs bedrijfsleven, Sociale Dienst Drechtsteden, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Techniek Nederland, Werkgevers Drechtsteden en WGV Zorg+Welzijn.