Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Met korting naar Wil je in ons groepje? in Schouwburg Kunstmin Mike Boddé en On

 
28 maart 2012
Met korting naar Wil je in ons groepje? in Schouwburg Kunstmin

Mike Boddé en Onno Innemee werden in eerdere formaties omringd door Jochem Myjer en Kees Torn. Nu is het hoog tijd voor wat vrouwelijke energie in C3. In hun nieuwe voorstelling worden de heren bijgestaan door actrice Jelka van Houten. Wil je in ons groepje? is op woensdag 11 april om 20.15 uur te zien in Schouwburg Kunstmin.

Speciaal voor de leden van Werkgevers Drechtsteden geldt een aanbieding.
U bezoekt de voorstelling voor ? 17,50 per kaart (inclusief drankje) in plaats van ? 22,50.*


Over de voorstelling
Altijd maar alléén op het podium staan begint af en toe een klein beetje te vervelen. En dus besloten twee Nederlandse topcabaretiers hun krachten voor één keer te bundelen, samen met Jelka van Houten. Van Houten is geen vrouw uit de cabarethoek, maar voor zo ver Onno en Mike hebben gemerkt is ze onweerstaanbaar grappig, gevoelig en tegendraads.
De heren kozen deze keer voor een vrouw, niet omdat ze op zoek zijn naar iets jongers dan zij thuis op de bank hebben zitten, maar omdat zij net als u wel eens wat anders willen. Daarbij biedt een dame stevig tegenwicht aan het overtollige testosteron van de heren en dat is mooi meegenomen.
De voorstelling Wil je in ons groepje? gaat over echte liefde, over haat, over alles wat ons verbindt en afstoot, over erbij horen of aan de kant staan. Een muzikaal, fysiek, theatraal avondje uit om je bij dood te lachen en je te raken tot in je ziel.

Profiteer van de aanbieding
Maak gebruik van deze aanbieding en koop uw kaarten met korting via deze link:
/click/?url=http%3A%2F%2Fwww.kunstmin.nl&ref=%2FID%2F%3F14758/event-detail.asp?eventid=8098&special=bbf4c2c7

U vindt Schouwburg Kunstmin aan de Sint Jorisweg 76 in Dordrecht. De kassa is geopend van ma t/m za van 12.00 tot 16.00 uur en is telefonisch te bereiken via 078-6397979. Kijk voor meer informatie op www.kunstmin.nl

*Maximaal twee kaarten per bestelling. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en op reeds gekochte kaarten.