Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Metaalafdeling van Drechtwerk Maakt onverwachte Doorstart

 
31 januari 2012
In november 2011 hebben wij u moeten informeren over de sluiting van ons metaalbedrijf, maar gelukkig kunnen wij u deze keer positiever nieuws brengen!


Vanaf  november 2011 zijn we niet bij de pakken gaan neerzitten maar zijn we op zoek gegaan naar een oplossing voor onze mensen en afdeling.

De afgelopen maanden hebben wij met verschillende partijen rond de tafel gezeten om de mogelijkheden van een eventuele, gedeeltelijke, doorstart te bespreken.


Inmiddels kunnen wij u mededelen dat wij een zeer betrouwbare overnamepartner hebben gevonden. Aldipro Systems uit Etten?Leur gaat vanaf 31 maart 2012, zowel de spuiterij als de metaalafdeling exploiteren. Er is een principe huurovereenkomst gesloten voor 9 jaar met direct al een start voor 15 medewerkers en 2 leidinggevenden. Zij zullen vanuit Drechtwerk gedetacheerd gaan worden bij Aldipro Systems.

De Directie van Aldipro Systems sluit echter niet uit dat zij al snel uitbreiding van het personeelsbestand nodig zullen hebben.


De productie wordt verder voortgezet onder de namen ?Aldipro Coatings? & ?Aldipro Metaalbewerking.


Wij zijn zeer blij met dit maatschappelijk ondernemend  bedrijf uit Etten?Leur en hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij er renderende afdelingen van gaan maken.

Tevens hopen wij dat  onze trouwe klanten, die toch een  periode van onzekerheid achter de rug hebben, de nieuwe eigenaren een warm hart zullen toedragen.

Het verheugt ons ook dat de merken ComGuard, SmartGuard en KidsGuard hierdoor een degelijke doorstart maken en verzekerd zijn van een gezonde toekomst.