Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

MIJLWEG KOMEND WEEKEND GEDEELTELIJK AFGESLOTEN

 
1 februari 2013
Komend weekend is de Mijlweg van vrijdagavond 1 februari 21.00 uur tot maandagochtend 4 februari 6.00 uur gedeeltelijk afgesloten vanwege voorbereidende werkzaamheden voor de Reconstructie van de Mijlweg.

De Mijlweg is afgesloten tussen de Laan der Verenigde Naties en de Nijverheidsstraat (S-bocht). In de S-bocht worden de middengeleiders verwijderd en geasfalteerd om meer ruimte te creëren. Tegelijkertijd worden ook middengeleiders op het kruispunt van de Mijlweg met de Van Leeuwenhoekweg verwijderd en geasfalteerd.

Omleiding
Tijdens de wegafsluiting stelt de gemeente Dordrecht een omleiding in. Verkeer voor de westelijke bedrijventerreinen wordt vanaf de A16 omgeleid via de afslag ?s-Gravendeel (afslag 20), de N217 en de Rijksstraatweg. De Nijverheidsstraat, Louterbloemen, Zeehaven en de Woonboulevard zijn bereikbaar via de Rijksstraatweg. De omleiding wordt met gele informatieborden aan de kant van de weg aangegeven.

Reconstructie Mijlweg
De gemeente verbreedt de Mijlweg tussen de aansluiting met de Laan der Verenigde Naties en de Van Leeuwenhoekweg. Dit doet de gemeente om de bereikbaarheid van de westelijke industriegebieden te verbeteren. Dit is van belang voor de economische ontwikkeling van de stad. Om die reden is het belangrijk dat de Mijlweg wordt gereconstrueerd.

Meer informatie
Meer informatie over de aanleiding van de Reconstructie van de Mijlweg en de globale planning kunt u vinden op de website www.dordrecht.nl/mijlweg.