Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Industriedag
Personen
Organisaties
Vacatures
CV's
WDeals
Mijn WD
Contact
 
 

Netwerk BBQ mogelijk met golf en clinic op 20 juni aanstaande

 
20 juni 2018
Op 20 juni aanstaande is de WD te gast bij Crayestein Golf voor een Netwerk BBQ eventueel gecombineerd met een golfwedstrijd of -clinic.

Crayestein Golf is gevestigd aan de Baanhoekweg 50 in 3313 LP Dordrecht.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

Om 15.00 uur wordt er gestart met een clinic voor de liefhebbers en een shotgun over 9 holes voor de wedstrijdspelers onder ons. Personen die de beschikking hebben over een jaarkaart voor Crayestein Golf dit graag bij de aanmelding vermelden. Tevens bij de opgave aan te geven of u deel wilt nemen aan de clinic of de shotgun onder vermelding van uw handicap.

Leden met een jaarkaart kunnen gratis deelnemen. Voor de overige spelers wordt een gereduceerd tarief gerekend van €20,- per persoon. Hiervoor zal een factuur gestuurd worden. Golfbenodigdheden worden bij de clinic verstrekt.

Om 17.30 uur kunnen de ervaringen worden uitgewisseld tijdens een netwerkborrel. Hierbij kunnen ook de gasten aansluiten die niet gegolfd hebben. Om 18.00 uur start de BBQ waarvoor u allen van harte bent uitgenodigd.

Een gezellig netwerkevent en een sportieve uitdaging die we voor de zomervakantie graag met u aangaan.

Uw aanmelding zien we graag tegemoet via de onderstaande knop.

Inschrijvingen

Tjeerd Jan WarJaap van OordTeun MullerWilma NedermeijerGert JongeneelTheo TimmersDe heer P. DeegeMarnix de Vries MPLAHidde van der WindBert de WinterBarbara KeuzenkampMarcel BooimanRamon Grundel